Ο Χάρισον Φορντ ξανά στο διάστημα – Δες το trailer του «Ender’s Game»

07:12 9/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η μεγάλη επιστροφή του Χάρισον Φορντ στον κινηματογράφο είναι γεγονός! Ο διάσημος ηθοποιός επιστρέφει με τη μεταφορά του δημοφιλούς βιβλίου επιστημονικής φαντασίας «Ender’s Game», σε μια ερμηνεία στο διάστημα, όπου θα θυμίσει τα παλιά.

Ο 71χρονος ηθοποιός επιστρέφει στο Χόλιγουντ και μάλιστα όχι μόνο εκεί… αλλά και στο διάστημα, απ’ όπου είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τον Πόλεμο των Άστρων (Star Wars) στο ρόλο του Χαν Σόλο. Η ταινία μάλιστα είχε σημειώσει μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, μετατρέποντας έτσι τον Χάρισον Φορντ

σε σούπερσταρ.

Η τελευταία του συμμετοχή στον κινηματογράφο ήταν και πάλι στο διάστημα, αφού είχε εμφανιστεί το 2011 στο «Cowboys & Aliens», στο ρόλο του Συνταγματάρχη Ντολαχάιντ, που όπως και να το κάνεις δεν ήταν και η λαμπρότερη στιγμή της καριέρας του. Η επιστροφή του, ωστόσο δείχνει αρκετά υποσχόμενη, μιας και η νουβέλα του Όρσον Σκοτ Καρντ προσφέρει άριστη πρώτη ύλη.

Η ιστορία διαδραματίζεται εβδομήντα χρόνια ύστερα από εξωγήινη εισβολή που λίγο έλειψε να αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Η απειλή ακόμα παραμονεύει κι ο μικρός Έντερ Γουίγκιν θα επιλεχτεί και θα εκπαιδευτεί για να ηγηθεί της ανήλικης ομάδας προστασίας της Γης. Ουσιαστικά πρόκειται για τη γνωστή φόρμουλα του «Εκλεκτού» που είναι φαινομενικά αδύναμος αλλά τελικά ο μόνος ικανός να σώσει την ανθρωπότητα.

Τον μικρό πρωταγωνιστή υποδύεται ο Άζα Μπάτερφιλντ που έχει μεγαλώσει αρκετά από τότε που πρωταγωνίστησε στο «HUGO» του Σκορτσέζε. Το καστ συμπληρώνουν αρκετοί οσκαρικοί υποψήφιοι, όπως η Βαϊόλα Ντέιβις («The Help»), η Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν («Little Miss Sunshine»), η Χέιλι Στέινφιλντ («True Grit») αλλά και ο αγαπημένος μας Μπεν Κίνγκσλεϊ («Gandhi»/ «Iron Man 3»). Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Γκέιβιν Χουντ που έχει ήδη δοκιμαστεί στο είδος της περιπέτειας με το «X-Men Origins: Wolverine».

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες του κινηματογράφου την 1η Νοεμβρίου 2013.

Δες το trailer του «Ender’s Game»…

Keywords
Τυχαία Θέματα