Οι New Model Army επιστρέφουν στη χώρα μας

Είναι γνωστό ότι οι New Model Army έχουν πολλούς ορκισμένους φίλους στη χώρα μας και αυτός είναι ο λόγος που μας επισκέπτονται συχνά πυκνά. Φέτος οι πολυάριθμοι φίλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σε τρεις πόλεις.

Από το 1980 όταν δημιουργήθηκαν στο Bradford της Μεγάλης Βρετανίας έως και σήμερα, ο Justin Sullivan ηγείται ενός συγκροτήματος που πάντα στάθηκε πιστό στις κοινωνικοπολιτικές του αρχές, αλλά και στην στάση του απέναντι στην μουσική βιομηχανία.

Με

ένα όνομα που προέρχεται από την επαναστατική πολιτοφυλακή που ίδρυσε ο Oliver Cromwell τον 17ο αιώνα, απαιτώντας την κατάργηση της μοναρχίας και της Βουλής των Λόρδων, οι New Model Army ξεχώριζαν πάντα για τα γεμάτα πολιτικά μηνύματα τραγούδια τους πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα γι’ αυτό. Κι αυτό, διότι, παρά τη μεγάλη δημοτικότητά τους στη Βρετανία και σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών τους έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα, αφού η εκεί μουσική βιομηχανία θεώρησε τα μηνύματά τους “απρεπή” και, εν πολλοίς, ακατάλληλα για να έρθουν σε επαφή με το Αμερικανικό κοινό, φτάνοντας στο σημείο να δρομολογήσει την απαγόρευση της εισόδου τους στη χώρα (!) για την πραγματοποίηση μιας περιοδείας, το 2007.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της μίνι περιοδείας των New Model Army στην Ελλάδα:

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου @ Μύλος, Λάρισα

The New Model Army

Εισιτήρια

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου @ Block 33, Θεσσαλονίκη

The New Model Army + Electrovampires

Εισιτήρια: Προπώληση 13€ (e-tickets) | 15€, ταμείο: 20€
Σημεία Προπώλησης: Stereodisc Record Shop, Rover Bar, Ticket House – Musicland.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου @ Gagarin 205, Αθήνα

The New Model Army + False Alarm

Εισιτήρια: Προπώληση 17 €, ταμείο: 20 €

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα