Τζένη Μπαλατσινού: «Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου»

16:46 27/11/2013 - Πηγή: TVNea
Την ώρα που ο Πέτρος Κωστόπουλςο αντιμετωπίζει νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, η Τζένη Μπαλατσινού δίνει μια συγκλονιστική συνέντευξη, στην οποία εξομολογείται όλα όσα ένιωσε τα τρία τελευταία χρόνια, που η κρίση χτύπησε και την δική της οικογένεια.«Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου», είπε η παρουσιάστρια του Πρωινού mou, αποκαλύπτοντας όλα όσα ένιωθε όταν έβλεπε τον σύντροφο της ζωής της να υποφέρει.«Απομονώθηκα από τον κοινωνικό περίγυρο και για μεγάλο χρονικό δια΄στημα δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και δεν απαντούσα ούτε στην κολλητή, παιδική μου
φίλη. Όταν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα θέλω να το λύνω μόνη μου. Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Μου αρέσει η ησυχία, η αφωνία και η απομόνωση. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί να σε ακούσει – κάτι που είναι θετικό – αλλά τις λύσεις θα τις βρεις μόνος σου. Επίσης με βοήθησε το γεγονός ότι είχα πάρα πολλά πράγματα να ασχοληθώ και έπρεπε να αναλάβω έναν μεγάλο όγκο προβλημάτων. Αλλά αν με ρωτάς αν θα προτιμούσα τη ζωή μου τρία χρόνια πριν ή σήμερα, θα σου απαντούσα ότι κέρδισα πολλά πράγματα και προτιμάω το τώρα. Θεωρώ κάποιες στιγμές ευλογημένο τον εαυτό μου που μου ήρθαν έτσι στραβά τα πράγματα», είπε.Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στην περίοδο που ο Πέτρος Κωστόπουλος βυθίστηκε στην κατάθλιψη, με την ίδια να παραμένει δυνατή για να στηρίξει την οικογένειά της.«Προς το παρόν εγώ δεν φλέρταρα με την κατάθλιψη. Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος που είναι μέσα στο σπίτι σου παθαίνει κατάθλιψη θα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Δεν λέω ότι είμαι ο Superman, αλλά έπρεπε να είμαι δυνατή για να κρατήσω τις ισορροπίες και να στηρίξω εκτός από τον Πέτρο και τα παιδιά μας. Ήμουν τόσο απασχολημένη με διάφορα προβλήματα που ζητούσαν άμεση λύση, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να πάθω κατάθλιψη. Ποτέ δεν ξέρεις τι χημικές ενώσεις μπορεί να γίνουν στο κεφάλι του καθενός ή αν ένα πρόβλημα που περνάς τώρα θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σου χρόνια αργότερα», είπε.Πάντως τα τρία αυτά δύσκολα χρόνια δεν τα αλλάζει με τίποτα.
«Μέσα από τις δυσκολίες συνειδητοποίησα πραγματικά ποια είμαι. Τώρα είδα τις δυνατότητές μου, τώρα αντιλαμβάνομαι τον χαρακτήρα μου, τώρα ξέρω πώς θέλω να ζήσω. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ταλαιπωρηθεί, δεν έχουν προβληματιστεί, δεν έχουν προσπαθήσει, ζουν στην πραγματικότητα μια πολύ βαρετή ζωή. Αισθάνομαι πιο ελεύθερη από ποτέ! Έχω διώξει ότι σκάρτο και σάπιο υπήρχε δίπλα μου – και αυτό περιλαμβάνει και κάποιους ανθρώπους – και νιώθω ότι είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου. Θα έπρεπε ίσως να ζήσω τρεις ζωές για να μάθω αυτά που έμαθα τα τελευταία τρία χρόνια. Αλλά ξέρεις κάτι; Μπορεί να σου πάρουν τα πάντα, όμως την ψυχή και το μυαλό σου δεν μπορεί να στα πάρει κανείς», είπε.
​Πηγή: Ok
Keywords
Τυχαία Θέματα