Εrol Alkan @ Koo Κoo

12:20 7/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Το πάρτυ της χρονιάς; Μάλλον καλύτερα το πάρτυ της δεκαετίας ήταν αυτό που μας χάρισαν οι Κορμοράνος, Vinyl Microstore, Connect Disconnect  και Ανάπηρος  με καλεσμένο φυσικά τον έναν και μοναδικό Erol Alkan.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως και συγκεκριμένα από την στιγμή που το mixtape.gr πάτησε το πόδι του στον συμπαθητικό χώρο του KooKoo που δείχνει να ταιριάζει εξαιρετικά στο ύφος και το στύλ τέτοιου είδους διοργανώσεων όπως της χθεσινής αλλά και αυτής που είχε προηγηθεί τον Ιανουάριο με καλεσμένο τότε τον Diplo.

Με

τις πόρτες ανοιχτές για το κοινό  λίγο μετά τις 11, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είμασταν παρόντες για το set των Boogiestan που άπ’ ότι είχαμε πληροφορηθεί θα κινούνταν σε afrobeat  και disco ρυθμούς καθώς και για το set του Dennis D’ Or που παίζει disco (;) (οκ, δεν ξέρουμε τόσο πολλά πράγματα για τον Dennis D’ Or).

Eυτυχώς βρεθήκαμε έγκαιρα στο Koo Koo για τον πάντοτε ποιοτικό και ειλικρινά πιο συμπαθητικό παοκτζή dj της πόλης, Bad Spencer ο οποίος ανέλαβε να προθερμάνει, ιδανικά θα λέγαμε, τους θαμώνες του Kookoo με τις new-electro/disco επιλογές του  λίγο πριν απ’ την εμφάνιση του τελευταίου προσκεκλημένου της βραδιάς, ΝΤΕΪΒΙΝΤ.  Με κάποια εξαιρετικά remix στο ενεργητικό του και την πρόσφατη κυκλοφορία του  EP του  Everybody Knows A Dave για την Αυστραλέζικη Bang Gang, ο ΝΤΕΪΒΙNT έθεσε γερές βάσεις για την επιτυχή έκβαση της βραδιάς με το feel-good/fresh disco set του το οποίο κέρδισε αρκετά χειροκροτήματα.

Σύντομα όμως ήρθε η ώρα για τον υψηλό καλεσμένο τη βραδιάς Erol Alkan, ο οποίος ανέλαβε τα decks λίγο μετά τις 2 για ένα από τα καλύτερα set που έχουμε δει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ιδρυτής του Trash, του θρυλικού πλέον, εβδομαδιαίου club night που είχε στο Λονδίνο μέχρι το 2007, παραγωγός για μπάντες όπως οι Late Of The Pier, Klaxons, Mystery Jets και με πολλά επικά remix στο ενεργητικό του για τους Justice, τους Hot Chip και τους Franz Ferdinand μεταξύ άλλων, ο Erol Alkan αφού έκανε το πέρασμα του από τα δισκοπωλεία του κέντρου το απόγευμα της Παρασκευής,  κατέφτασε στο KooKoo με σοβαρές προθέσεις για πάρτυ. Εξαιρετικές επιλογές από τον Erol Alkan που απέδειξε με τον πιο πασιφανή τρόπο γιατί ακόμα συγκαταλέγεται μέσα στους top djs για τους ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα μολυνθεί με τον ιό του Dubstep και του Skrillex βασικά, με ένα αρκετά ρυθμικό set που κινήθηκε κατά βάση σε dark disco και electro μονοπάτια συνοδευόμενα φυσικά από υποδειγματικό mixing το οποίο σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Αν πρέπει να μιλήσουμε για highlights τότε σίγουρα ένα από αυτά αποτελεί το σημείο στο οποίο ακούστηκε το απίστευτα εθιστικό remix του ίδιου στο The Bay των  Metronomy  και φυσικά το κλείσιμο του σχεδόν 3-ώρου set του με το Intergalactic των Beastie Boys (φόρος τιμής στον Adam Yauch) το οποίο προκάλεσε ένα μαζικό mosh-pit το οποίο γιγαντώθηκε την στιγμή που ανέλαβε τα decks ο εξαιρετικός και άπ’ ότι φανταζόμαστε ιθύνων νους της βραδιάς, Blue Lagoon με το έταιρο hit των Beastie Boys,

Keywords
Τυχαία Θέματα