Η ταινία των Avengers, οι geeks του #comicsroast και μπόλικα SPOILERS

19:21 5/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Ξεκινήσαμε την κουβέντα μας για τους Avengers την μέρα της επίσημης πρεμιέρας τους με ελάχιστα spoilers και σήμερα συνεχίζουμε πιο άνετα με τις αγαπημένες μας στιγμές και σχολιασμό για την μεγάλη μάχη, τους ρόλους των μεγάλων χαρακτήρων και τον…

SPOILER SPACE

τραγικό θάνατο του Agent Coulson.

Το All-Star ρόστερ του #comicsroast:

@manolis  (gkoultouroblog)
@dark_tyler (USTV)
@georgethebeast (βαρεμένα ημερολόγια)
@amatyultar  (amatynews)
@mitsaso (the Mitsaso)
και από την Θεσσαλονίκη

ο @dimitrisdx (theoriginaldimitrisdx)

@manolis: Να ξεκινήσουμε σήμερα κατευθείαν μ’αυτό που μας έκαιγε από την Πέμπτη να σχολιάσουμε.

AGENT COULSON
Ξέρει καλά το κοινό του ο Whedon. Και εμείς ξέρουμε πόσο αγαπά να σφάζει κόσμο στις ταινίες και τις σειρές του και εδώ δεν είχε λογικά τόση ελευθερία να ξεπαστρέψει τους μεγάλους πρωταγωνιστές των δικών τους franchise. Οπότε, ποιος ο ευκολότερος τρόπος να δημιουργήσει άμεση σύνδεση του geek κοινού με τον generic government agent τυπά; Βγάλε του την nerd πλευρά! Λάτρεψα πως όλοι οι χαρακτήρες πάνω στο Helicarrier ήξεραν για τις trading cards του με τον Captain America αφού προφανώς τους είχε ζαλίσει όλους τα μυαλά. Το πιο adorable πράγμα σε όλη την ταινία ήταν η fanboy αμηχανία του στο αεροπλάνο μαζί με το παιδικό του ίνδαλμα. “I used to watch you while you were sleeping”.

@dark_tyler: Ήταν ΤΟΣΟ Whedon 101 αυτός ο θάνατος, κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν το είχα δει να έρχεται πριν καν αρχίσει η ταινία. Φανταστικός όμως ο Phil.

@mitsaso: Έλα αγάπη, εγώ πάντως την είδα την δουλειά, άλλωστε ποιον άλλον στο cast μπορούσε να ξεκάνει ο Whedon? Μέχρι και οι street level ήρωες όπως η Widow και ο Hawkeye παίζονται απο οσκαρούχους. Δε μπορεί να φύγει ο Renner και να μένει λέμετώρα ο Chris. Evans.

Keywords
Τυχαία Θέματα