Watch This: Bang! – Low End Theory

Αν έχετε εικοσι λεπτά να ξοδέψετε, τότε θα σας συνιστούσα να δείτε το πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ παρακάτω για την εβδομαδιαία club night Low End Theory που λαμβάνει χώρα κάθε Τετάρτη στο Los Angeles και αποτελεί εδώ και επτά χρόνια την

καρδιά της λεγόμενης LA beat scene, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σύγχρονα ρεύματα που συνδυάζει instrumental hip-hop με μια σειρά από άλλα πιθανά και απίθανα genres για να δημιουργήσει κάτι πραγματικά νέο.

Στο Bang! – Low End Theory εμφανίζονται είτε μιλώντας είτε σε σκηνές από εμφανίσεις τους στο club όλοι οι βασικοί συντελεστές / “παίχτες” της σκηνής όπως ο ιδρυτής/εμπνευστής της Daddy Kev, ο Gaslamp Killer, ο Exile, o Flying Lotus με τον Thundercat, ο rapper Nocando και άλλοι πολλοί.

Το ντοκυμαντέρ φυσικά επεκτείνεται και σε άλλα θέματα όπως το label Brainfeeder του Flying Lotus (μαζί με την Alpha Pup του Daddy Kev αποτελούν τα κύρια κανάλια για τις ηχογραφήσεις της σκηνής) αλλά και σε πιο δυσάρεστα όπως ο τραγικός πρόσφατος θάνατος του Austin Peralta και το παρ’ ολίγον θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα του Gaslamp Killer το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Όπως αναφέρεται και στο Potholes In My Blog, η φράση – κλειδί για το Low End Theory είναι η εύστοχη ατάκα του Alex Weiss (βλ. Passionweiss): “It’s a club for people who love music. It’s a club for people who hate clubs“. Δεν χρειάζεται να τονίσω πως και τι δεν θα έδινα για να έδινα το παρών σε μια από τις θρυλικές βραδιές του Low End Theory, έτσι;

Bang! – Low End Theory (documentary)

Keywords
Τυχαία Θέματα