Psych διήμερο με τους The Lucid Dream

Με την psych αναβίωση να έχει πολλούς οπαδούς και στη χώρα μας, ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα που φέρνει τις fuzzed και reverbed κιθάρες στο προσκήνιο, έρχεται στη χώρα μας το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Οι Lucid Dream από τη Βορειοδυτική Αγγλία, και έως τώρα οι θιασώτες του psych ήχου, τους έχουν ακούσει μέσα από πολύ καλές συμμετοχές σε συλλογές όπως οι “Dead Young Club Vol. 1″ (Dead Young Records – 2008), “Open Your Mind” (Psilocybin Sounds

– 2009) και “Reverb Conspiracy vol.1″ (Fuzz Club Records – 2012) ανάμεσα φυσικά και από τις δικές τους κυκλοφορίες , ένα ΕΡ (‘Erbistock Mill’) και 3 sold-out 7ιντσα (‘Love In My Veins’, ‘Heartbreak Girl’ , ‘Hits Me Like I’m Stoned’).

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι Lucid Dream κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους με τίτλο ‘Songs Of Lies and Deceit‘ στην Holy Are You Recordings.

Στο πλαίσιο της προώθησης του album, θα εμφανιστούν στις 22 Νοεμβρίου στο Six D.O.G.S. στην Αθήνα και την επόμενη μέρα 23 Νοεμβρίου στο Stage Club στην Λάρισα.

Την συναυλία της Αθήνας ανοίγουν οι My Drunken Haze με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ στη προπώληση και 13 ευρώ στο ταμείο του Six D.O.G.S. ενώ στη Λάρισα 10 ευρώ στο ταμείο του Stage.

Έως τότε μια προθέρμανση

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα