Τα 5 πιο γρήγορα DIY χτενίσματα

15:57 22/12/2011 - Πηγή: Myself

-Χαλαρό σινιόν: Αφού λουστείτε, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε μάσκα μαλλιών στις άκρες και να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό. Χτενίστε και πιάστε ένα χαλαρό κότσο, δίνοντας όγκο στις ρίζες, ενώ παράλληλα αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο. Μη στεγνώσετε με το πιστολάκι, γιατί το φυσικό αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό. 

-Sleek αλογοουρά: Αφού λουστείτε, ψεκάστε τις ρίζες με spray για όγκο, ώστε να χαρίσετε ανάλαφρη και φυσική κίνηση στα ίσια μαλλιά σας. Χτενίστε απαλά με μια βούρτσα και πιάστε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι ίδιας απόχρωσης με αυτά. 

-Ανάλαφρες

μπούκλες: Λούστε τα μαλλιά σας και απλώστε αφρό για όγκο, δίνοντας έμφαση στις άκρες. Αν μάλιστα βρίσκεστε σε διακοπές, μπορείτε να επιτύχετε το εν λόγω look με μία μόνο βουτιά στη θάλασσα, καθώς το θαλασσινό νερό έχει την ιδιότητα να κάνει τις μπούκλες ακόμα πιο εντυπωσιακές. 

-Μισά μισά πιασμένα: Πιάστε τα μισά μαλλιά σε μία χαλαρή αλογοουρά με ένα εντυπωσιακό λαστιχάκι και αφήστε τα υπόλοιπα να πέσουν χαλαρά στους ώμους

-Πλεξίδα στο πλάι: Πλέξτε τα μαλλιά σας σε χαμηλή πλεξίδα που να μοιάζει με τη γαλλική και φροντίστε ώστε να έχει φορά προς το πλαϊνό μέρος του κεφαλιού. Συγκρατήστε το χτένισμα με τσιμπιδάκια -όπου χρειάζεται- και λακ

 

χτενίσματαxmas χτενίσματαtips μαλλιώνμαλλιάομορφιάΕύκολες λύσεις ομορφιάς για στυλ που ξεχωρίζει.Tipsyesnonono
Keywords
Τυχαία Θέματα