Δήμητρα Καλφούντζου: Παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και η αγαπημένη της παρέας του "Δέστε τους"

Το χαμογελαστό κορίτσι του Star κάθε μέρα δίνει ραντεβού μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και με το χαμηλό προφίλ που έχει δείξει κερδίζει πόντους. Επίσης παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στο κανάλι και ο Σταμάτης Μαλέλης  πιστεύει και στηρίζει το ήθος και  την εργατικότητά της.

Η Δήμητρα ειδικεύεται φέτος στο show του πάγου στον ΑΝΤ1 αφου καθημερινά δίνει

αποκλειστικές πληροφορίες για τις πρόβες των παιχτών αλλά και όλα τα παρασκήνια που γίνονται όταν κλείνουν οι κάμερες.

Για την προσωπική της ζωή ποτέ δεν έχουμε μάθει λεπτομέρειες και ή ίδια δε θέλει να μιλάει παρά μόνο σε ελάχιστα άτομα για τα άτομα που είναι δίπλα της. Είναι ντροπαλή και πάντα βρίσκει την λύση σε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί την τελευταία στιγμή. Μετά μάλιστα από ένα πολύ άσχημο προσωπικό πρόβλημα που βίωσε στην οικογένειά της αναθεώρησε πολλά στην καθημερινότητά της και πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της.

Αυτά είναι λίγα πράγματα για το όμορφο κορίτσι και πως είναι πίσω από τις κάμερες. Κάνει ρεπορτάζ, είναι στο γραφείο της καθημερινά για έντεκα ώρες, παρουσιάζει δελτία και δε βάζει ψηλά τον πήχη. Εμπιστεύεται το κανάλι της και την εμπιστεύονται και αυτό όπως μας είχε πει στο παρελθόν είναι το πιο σημαντικό για έναν εργαζόμενο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και την όμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Μουτσινά  και την Μαρία Ηλιάκη. Η παρέα του "Δέστε τους"  κάθε απόγευμα σχολιάζουν το ντύσιμο και το μαλλί της Δήμητρας και τα σχόλια διχάζουν κάθε φορά. Στο twitter μιλάνε συνέχεια μετά τα σχόλια που γίνονται και δε δείχνει σε καμία περίπτωση να ενοχλείται.

Keywords
Αναζητήσεις
δήμητρα καλφούντζου, δημητρα καλφουτνζου δημοσιογραφος
Τυχαία Θέματα