«Να σταματήσει να μιλάει η Νάνα Μούσχουρη»

15:23 22/12/2011 - Πηγή: Myself

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη, που ξεσήκωσαν αντιδράσεις από μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων, εξόργισαν και τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», λέγοντας χωρίς ενδοιασμούς τη δική του άποψη για την ερμηνεύτρια. 

«Η Νάνα Μούσχουρη πρέπει να ψάξει πρώτα η ίδια να βρει αν είναι Ελληνίδα. Δεν έχει ανάστημα να μιλήσει για τους Έλληνες! Δεν έχει κανένα ανάστημα!» είπε ο δημιουργός, ο οποίος στη συνέχεια ειρωνεύτηκε τα «ελληνικά» της. Και συνέχισε λέγοντας: «Να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει και να μην ασχοληθεί καθόλου

με τους Έλληνες! Δεν θα υπήρχε η Νάνα Μούσχουρη αν δεν ήταν ο Χατζιδάκις και ο Θεοδωράκης. Να σταματήσει να μιλάει! Έκανε διεθνή καριέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει διεθνή καριέρα είναι και καλός. Να σωπάσει! Δεν είναι τίποτα! Έγινε και ευρωβουλευτής και δεν έκανε τίποτα, απολύτως τίποτα για την Ελλάδα. Δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τέχνη».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υπερασπίστηκε ερμηνεύτριες όπως η Χάρις Αλεξίου για την προσφορά τους στο ελληνικό τραγούδι, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στους καλλιτέχνες της δημοτικής μουσικής. «Η Νάνα Μούσχουρη είναι διεθνώς δημοσιοποιημένη, όχι δημοφιλής» κατέληξε ο δημιουργός.

Από το σχολιασμό, όμως, του Γιάννη Ζουγανέλη δεν ξέφυγαν ούτε τα τηλεοπτικά ριάλιτι, για τα οποία δήλωσε: «Τα ριάλιτι προσβάλλουν την ανθρώπινη φύση μας».

 

Νάνα ΜούσχουρηΓιάννης ΖουγανέληςΟ Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» επικρίνοντας τη Νάνα Μούσχουρη για τις γνωστές δηλώσεις της. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΓιάννης Ζουγανέλης
Keywords
Τυχαία Θέματα