Η Αργυρώ για το «Στόχο»

15:02 22/12/2011 - Πηγή: Myself

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω να γίνει γνωστή στον κόσμο η τεράστια προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια αυτή η οργάνωση, και σε τέτοιες σημαντικές προσπάθειες είμαι πάντα θετική. Φέτος, συμμετέχω ακόμα πιο ενεργά στην καμπάνια με μήνυμα “Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο”, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για το κέντρο ενημέρωσης για προληπτικές εξετάσεις που θα γίνει στο Σύνταγμα» αναφέρει στη συνέντευξή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενημερώνοντάς μας για την νέα

εκστρατεία του Στόχου. Η γνωστή σεφ εξηγεί την απόφασή της: «Πιστεύω πως εμείς που είμαστε πιο γνωστοί, λόγω της δουλειάς μας, στον κόσμο και έχουμε την άνεση να “επικοινωνήσουμε” ένα τέτοιο μήνυμα με μεγαλύτερη ευκολία έχουμε ένα λόγο παραπάνω να το πράττουμε και να βοηθάμε όσο μπορούμε περισσότερο».

Η γνωστή σεφ, όμως, δίνει και τις συμβουλές της για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι: «Χρειάζεται κατ’ αρχάς μια πολύ καλή έρευνα αγοράς, για να γίνει πιο φτηνό το εορταστικό μας τραπέζι. Μπορούμε να κάνουμε αυτό που ονομάζω εγώ έξυπνα μαγειρέματα. Στο site μας, στο argiro.gr, προτείνουμε αρκετά εύκολες και, κυρίως, οικονομικές λύσεις για τα Χριστούγεννα. Έχουμε δύο ξεχωριστές ενότητες, για φαγητό και γλυκά, με πάρα πολλές επιλογές και συνδυασμό υλικών. Όπως και μια ενότητα με συνταγές με φαγητά και υλικά που έχουν περισσέψει από το μενού μας, με τα οποία, αν τα αξιοποιήσουμε και τα διαχειριστούμε σωστά, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες, πεντανόστιμες συνταγές. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, όπως λέμε χαρακτηριστικά!».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δίνει και τις ευχές της για τη χρονιά που ξεκινά: «Πάνω απ’ όλα, υγεία. Όλα τα άλλα έρχονται στην πορεία. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα πολλά, θα μάθουμε να ζούμε και με τα λίγα. Και, κυρίως, να μη χάσουμε την αισιοδοξία μας και το χαμόγελό μας».

Αργυρώ ΜπαρμπαρίγουΓίνε Οικοδέσποινα με ΣτόχοΗ γνωστή σεφ μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για τη συμμετοχή της στη νέα εκστρατεία του «Στόχου» για τον καρκίνο του μαστού.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΑργυρώ Μπαρμπαρίγου
Keywords
Τυχαία Θέματα