"Πάντα είμαι ερωτευμένος, αν δεν είμαι νιώθω νεκρός."

15:53 29/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Γώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής  «Πρωινό mou» τον Θάνο Καληώρα το πρωί της Πέμπτης. Ο ηθοποιός δήλωσε: «Πάντα είμαι ερωτευμένος, αν δεν είμαι νιώθω νεκρός. Αν δεν ποτίσεις την ζωή, δε σε ποτίζει. Όταν τελειώσει ένας έρωτας ψάχνω για άλλον. Οι συνθήκες διαμορφώνουν το τέλος μιας κατάστασης. Δεν λέω ότι είμαι άγιος κι εγώ κάνω λάθη που οδηγούν σε έναν χωρισμό.» 

Ο Θάνος Καληώρας αποκάλυψε πως στη παρούσα φάση της ζωής του έχει δίπλα του έναν «άγγελο»

ενώ δεν θα έλεγε όχι και σε ένα ακόμη παιδί. Όσο για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην γυναίκα του Τζέση Παπουτσή και τον γιο τους υποστήριξε: «Έχω καταπληκτική σχέση με τον γιο μου και με την Τζέση. 20 χρόνια που είμαστε διαζευγμένοι δεν έχω χάσει την επαφή. Βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία και φροντίζω για τα πάντα». Ο Θάνος Καληώρας μίλησε και για τις φήμες που τον ήθελαν διοικητή νοσοκομείου: «Δεν έχω τα προσόντα να είμαι διοικητής. Έκανα αίτηση σε ένα νοσοκομείο και παρέχω στήριξη και βοήθεια  λόγω  προσωπικού μου προβλήματος που με στιγμάτισε για 40 χρόνια. Έγινε απλά μια ανανέωση της θητείας μου. Δε νομίζω ότι κάνω κακό αλλά καλό.» 

 

Πρωινό mouΘάνος ΚαληώραςΤζέση ΠαπουτσήΚαλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» το πρωί της Πέμπτης ήταν o Θάνος Καληώρας οποίος εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε 40 χρόνια. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnonoΘάνος Καληώρας
Keywords
Τυχαία Θέματα