«Ο δεύτερος σύζυγός μου με κακοποιούσε κάθε τρεις και λίγο»

13:45 29/3/2012 - Πηγή: Myself

Είναι ένα από τα θρυλικά ονόματα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Ο μεγάλος έρωτας με τον Μανώλη Χιώτη, οι τρεις γάμοι που έκανε, η συνεργασία αλλά και η μεγάλη αδυναμία που έχει στην Άννα Βίσση είναι μερικά μόνο από τα θέματα για τα οποία μιλάει αποκλειστικά στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». 

«Όταν χώρισα από τον Χιώτη, νόμιζα ότι η ζωή μου τελείωνε εκεί και ότι δεν θα μπορούσα να επιβιώσω. Ο Θεός, όμως, δίνει δύναμη στον άνθρωπο. Ο Χιώτης ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Εκείνος με έκανε αυτό που είμαι, με πήρε μικρό παιδάκι στα χέρια του και με έκανε γυναίκα. Ήταν το Α

και το Ω για μένα.» δηλώνει η Μαίρη Λίντα αναπολώντας τη σχέση της με τον κορυφαίο δημιουργό Μανώλη Χιώτη.

Έχοντας κάνει τρεις γάμους και έχοντας πάρει τρία διαζύγια η Μαίρη Λίντα δηλώνει μόνη της και εξηγεί την επιλογή της: «Δεν θα πάρω άλλον άνδρα. Έχω την κόρη μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ζω την ηλικία μου. Χαίρομαι με την αγάπη του κόσμου και δεν θέλω τίποτε άλλο στη ζωή μου. Είμαι πολλά χρόνια μόνη μου. Όταν βλέπεις ότι δεν τα πας καλά με έναν άνθρωπο, λες “καλύτερα μόνη μου”. Μοιραία χωρίζεις, και θεωρώ ότι είναι πιο τίμιο. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι η γυναίκα που τρέχει με τον ένα και με τον άλλο. Προτιμώ να είμαι μόνη.»

Η θρυλική τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως έφυγε από τον δεύτερο σύζυγό της γιατί δεν άντεχε την κακοποίηση και παίρνει θέση στο πρόβλημα της οικογενειακής βίας: «Δεν άντεχα την πολύ κακή του συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα “χρυσό βραχιόλι” στο χέρι μου, τη δουλειά μου. Είπα: “Δεν έχω ανάγκη. Γιατί να κάθομαι να δέχομαι αυτό τον εξευτελισμό;”. Δεν γίνεται να τρως ξύλο για το τίποτα. Δεν είμαστε ζώα. Με κακοποιούσε κάθε τρεις και λίγο. Έφυγα και μεγάλωσα το παιδί μου με αξιοπρέπεια.»

Η Μαίρη Λίντα όμως αναφέρεται και στη συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο «Rex»: Η Άννα Βίσση είναι σπουδαίος άνθρωπος. Έχει ψυχή μικρού παιδιού. Είναι καταπληκτική. Όταν με πήρε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να συνεργαστούμε, εξεπλάγην. Ήρθε στο σπίτι μου, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, σαν να ήμαστε χρόνια φίλες. Είναι σπουδαία καλλιτέχνις και η απόλυτη σταρ. Την παραδέχομαι, την αγαπώ και την ευχαριστώ για την πρόταση που μου έκανε, γιατί μου έδωσε ζωή. Μαζί της αισθάνομαι σαν να έχω μια μικρότερη αδερφή.»

 

Μαίρη ΛίνταΜανώλης Χιώτηςδηλώσεις διασήμωνΆννα ΒίσσηΗ Μαίρη Λίντα κάνει την πιο ειλικρινή της εξομολόγηση στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΜαίρη Λίντα
Keywords
Τυχαία Θέματα