«Μεγάλωσα μέσα από τον πόνο»

15:38 29/3/2012 - Πηγή: Myself

«Ποτέ δεν λειτούργησα με στρατηγική. Πάντα λειτουργούσα με το ένστικτό μου. Πάντα εμπιστευόμουν ανθρώπους που κέρδιζαν την εμπιστοσύνη μου. Τα λάθη μου είχαν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις. Λόγω απειρίας, δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις.» αναφέρει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». Ο ερχομός του στην Ελλάδα δεν ήταν κάτι το οποίο επεδίωξε ο ίδιος: «Είχα κάνει τρεις χρυσούς δίσκους στην Κύπρο. Μόλις είχα

απολυθεί από το στρατό και δεν ήταν στα πλάνα μου να έρθω στην Ελλάδα. Προέκυψαν, όμως, έξι προτάσεις από διαφορετικές δισκογραφικές εταιρείες. Ο επί δέκα χρόνια συνεργάτης μου ήταν αυτός που επέμενε να έρθω για ραντεβού. Αν ήμουν μόνος μου, δεν θα έπαιρνα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα. Έτσι, κυκλοφόρησε ο δίσκος “Θάλασσες”.» Ακόμα ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν διστάζει να παραδεχτεί πως στο ξεκίνημά του στην Ελλάδα δεν ήταν όλα εύκολα: «δεν με περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες στην αρχή της καριέρας μου. Στην αρχή αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες από συναδέλφους, τις οποίες συναντά συνήθως κάθε πρωτοεμφανιζόμενος.»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο συνθέτης και ερμηνευτής αναφέρεται στα δημιουργικά συναισθήματα: «Ο πόνος είναι ένα ερέθισμα για να συνθέσεις. Το ίδιο και η χαρά, βέβαια. Προέρχομαι από ένα νησί που το μισό είναι τουρκοκρατούμενο. Όλοι οι άνθρωποι της γενιάς μου γεννήθηκαν και κάτι τους έλειπε. (…) Μεγάλωσα μέσα από τον πόνο.»

Τέλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν επιτρέπει να βγει στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή είπε: «Θέλω να με γνωρίζουν μέσα από τη δουλειά μου. Το θεωρώ ψεύτικο να προσπαθείς να απασχολείς τα μέσα για το με ποια βγαίνεις, πού πήγες και τι έκανες.»

Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΕΓΩ!Weeklyδηλώσεις διασήμωνΟ Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τα βιώματά του στην Κύπρο αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο νέο του ξεκίνημα στην Ελλάδα. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!Weeklynono
Keywords
Τυχαία Θέματα