«Είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου»

13:40 2/2/2012 - Πηγή: Myself

Η Monica McShane πρωταγωνιστεί σε μία παράσταση-πρόκληση υποδυόμενη πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τον ρόλο της στο «Αιδοίου μονόλογοι», για την ταινία «4ever» αλλά και για την απόφασή της να παραμείνει στην Ελλάδα μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. 

«Οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζω στο έργο «Αιδοίου μονόλογοι» είναι αρκετά δύσκολοι και αυτό είναι που με κάνει να τους απολαμβάνω.» λέει για το ρόλο της η ηθοποιός ενώ μοιράζεται και τι είναι εκείνο που απολαμβάνει

ιδιαίτερα στο επάγγελμά της: «Η δυνατότητα που μου δίνει να χρησιμοποιήσω το μέσο αυτό όχι μόνο ως μέσο ψυχαγωγίας αλλά και κοινωνικής επιρροής και επιμόρφωσης.»

Το γεγονός ότι τα νέα παιδιά δεν ενθαρρύνονται να ασχοληθούν με τις τέχνες είναι εκείνο που την προβληματίζει ενώ όπως αποκαλύπτει και η ίδια δεν έχει νιώσει ποτέ κάποιο ιδιαίτερο φόβο επί σκηνής σημειώνοντας παράλληλα πως όταν έχει νεύρα αυτό λειτουργεί θετικά στην ερμηνεία της καθώς της δίνει μεγάλη ενέργεια. 

Η Monica McShane θεωρεί πως είναι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό της χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ίδια ως τον χειρότερο κριτή για το άτομό της. 

Η ηθοποιός όμως εξομολογείται και τι είναι εκείνο που την κρατά στην Ελλάδα αλλά και τι είναι εκείνο που της αρέσει λιγότερο: «Λατρεύω τον καιρό της Ελλάδας και τη φυσική ομορφιά που έχει η χώρα. Τι μου αρέσει λιγότερο; Υποθέτω ότι δεν μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να υποφέρουν από την κρίση. Αλλά αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο της Ελλάδας, είναι γενικευμένο. Παρόλα αυτά, μερικές φορές, όταν τιθέμεθα υπό πίεση –και ως οντότητες αλλά και ως ομάδες– είναι που ανακαλύπτουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Και ελπίζω να βρούμε νέους τρόπους συνύπαρξης και συνεργασίας, προκειμένου να “αναδυθούμε”».

Monica McShaneΓιώργος ΠυρπασόπουλοςΑιδοίου μονόλογοιΗ Monica McShane μπορεί να έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της Γιώργο Πυρπασόπουλο όμως δεν μπορεί να αποχωριστεί την Ελλάδα.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoMonica McShane
Keywords
Τυχαία Θέματα