«Υποστηρίζω πλέον πιο πολύ το Γιώργο»

13:33 2/2/2012 - Πηγή: Myself

Έχοντας στο πλευρό του την Τάμτα ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα στο «Νάιτ» σε ένα ολοκαίνουργιο live club με ένα χρυσό δίσκο βινυλίου στο κέντρο της σκηνής. Για μία ακόμα φορά το πρόγραμμά του συγκέντρωσε τις καλύτερες κριτικές και ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για την κρίση στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και για τον ίδιο τον «Γιώργο». «Απ’ ό,τι φαίνεται η νυχτερινή διασκέδαση δεν θα εκλείψει. Απλώς όλοι γινόμαστε

πιο επιφυλακτικοί, πιο επιλεκτικοί και μεγαλώνουν οι ευθύνες των καλλιτεχνών και των χώρων απέναντι στο κοινό.» δηλώνει ο αγαπημένος τραγουδιστής για το κατά πόσο επηρεάζει η κρίση τη νυχτερινή διασκέδαση. 

Για πολλούς οι εμφανίσεις του είναι κάθε φορά ανατρεπτικές ο ίδιος όμως φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη: «Δεν βλέπω ποιο στοιχείο κρίνετε ανατρεπτικό. Αν, παρόλα αυτά, βρήκατε ανατροπές, εγώ χαίρομαι, γιατί πάντα μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα. Δεν τα κάνω, όμως, με στόχο αυτό που εσείς χαρακτηρίζετε “πρόκληση”. Πρόκληση είναι να κάνεις κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει. Εμένα οι καινοτομίες με χαρακτηρίζουν· αυτό έκανα πάντα και αυτό συνεχίζω να κάνω.»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όμως μίλησε και για το κόστος της αναγνωρισιμότητας: «Όταν ξέρεις ότι, όπου πας, δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος, ζορίζεσαι και, καμιά φορά, αυτολογοκρίνεσαι στην καθημερινή σου συμπεριφορά. Καθώς όμως τα χρόνια περνούν, μέσα από αντιφάσεις, δυσκολίες και λογής λογής αναθεωρήσεις, υποστηρίζω πλέον πιο πολύ τον Γιώργο· και, αν χρειαστεί, παίρνω και την ευθύνη για αυτό.»

 

Γιώργος ΜαζωνάκηςΕΓΩ!WeeklyΝάιτδηλώσεις διασήμωνΟ Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα στο Νάιτ όμως λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΓιώργος Μαζωνάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα