5 μυστικά για το red carpet look της Heidi

17:44 1/2/2012 - Πηγή: Myself

• To 38χρονο τοπ μόντελ και μητέρα τεσσάρων παιδιών παρέδωσε αποκλειστικά στην Daily Mail backstage φωτογραφικό υλικό από την γιγαντιαία fashion & beauty παραγωγή προετοιμασίας της μεγάλης μέρας της απονομής των Χρυσών Σφαιρών. 

• Το fitting του μεγαλοπρεπούς απλού nude φορέματός της με την υπογραφή Calvin Klein

το έκανε με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου Francisco Costa. 

• Το μακιγιάζ της παρουσιάστριας του Project Runway επιμελήθηκε η make up artist Linda Hay ενώ το χτένισμά της ο hair stylist Michel Aleman. 

• Η χρωματική κατεύθυνση της πούδρας και του φον ντε τεν είναι σοφιστικέ μπρονζέ με ελάχιστη δόση από μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και μια μικρή πινελιά από μια μεταλλιζέ σκιά στην απόχρωση της βανίλιας στην εσωτερική γωνία των ματιών. Προσοχή: Φώτισε το βλέμμα της με ελάχιστη ποσότητα από μια καφέ κόμπακτ σκιά στην soft απόχρωση του κάστανου την οποία άπλωσε με το ειδικό λεπτό πινέλο σκιάς μόνο ακριβώς από το κόκαλο του κινητού βλεφάρου. 

• Το hair style βασίζεται στην κλασική αξία του sleek με τέλεια υφή χάρη σε ένα ελαφρύ σέρουμ ενυδάτωσης και ανεπαίσθητο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. 

Αννούσα Μελά

Project RunwayHeidi Klumομορφιάτα μυστικά της HeidiΗ μίνιμαλ στρατηγική στο outfit και η εντυπωσιακά απαλή παλέτα στο μακιγιάζ.Beauty Watchyesnonono
Keywords
Τυχαία Θέματα