«Δανεικά ζήτησα πριν από 15 μέρες»

16:03 5/4/2012 - Πηγή: Myself

 

Η επαγγελματική και η προσωπική της πορεία έχει χαρακτηριστεί από πολλούς «ροκ», η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε μία ακόμα ροκ απόφαση, να σταματήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή: «Είχα συνέπεια. Το ραδιόφωνο είναι μια σχέση συνήθειας για τον ακροατή, οπότε πίστευα πως δεν έπρεπε να λείπω ποτέ. Έχω κάνει πολλές φορές εκπομπή άρρωστη και το έκανα για το καλό της εκπομπής μου, όχι για να με συμπαθήσει ο εργοδότης μου. Όταν ο άλλος ανοίγει το ραδιόφωνο για να σε ακούσει,

πρέπει να σε βρει. Αλλιώς σε βγάζει από τη μνήμη του ραδιοφώνου του – έτσι είναι το μέσο. Σταμάτησα τις εκπομπές πάλι από συνέπεια. Αισθάνθηκα πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ήμουν ασφαλής και σχετικά “καθιερωμένη”, κανείς δεν πιστεύει πως εγώ πήρα την απόφαση, όμως αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια.»

Κάνοντας τη δική της αυτοκριτική αναφέρεται σε ό, τι μπορεί να έχει μετανιώσει από τη μέχρι στιγμής πορεία της: «Στα προσωπικά, ίσως. Δεν ήταν το δυνατό μου σημείο οι σχέσεις, ούτε οι φιλικές ούτε οι ερωτικές. Με κούραζαν, μου χάλασαν, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράδοξο, την ανωριμότητά μου. Μετανιώνω που ήμουν 25, 30 ή 32 και ένιωθα 5 και ενώ ήθελα να καθίσω σπίτι μου να λούσω το σκύλο μου, πίεζα τον εαυτό μου να βγω. Να φερθώ “μεγαλίστικα”, να με ενδιαφέρουν “μεγαλίστικα” πράγματα, που στην πραγματικότητα δεν με ενδιέφεραν διόλου. Μετανιώνω γιατί κουράστηκα. Ίσως και να ωφελήθηκα, όμως.»

Η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τη συνέντευξή της αναφέρεται και στην τελευταία φορά που ζήτησε δανεικά: «Δανεικά ζήτησα πριν από 15 ημέρες, γιατί, όπως λένε οι... εξαιρετικά πλούσιοι, έχω και εγώ ένα “πρόβλημα ρευστότητας”!»

 

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» που κυκλοφορεί

 

Αθηναΐς Νέγκαδηλώσεις διασήμωνΗ Αθηναΐς Νέγκα εξηγεί στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε το ραδιόφωνο.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyΑθηναΐς ΝέγκαyesnoΑθηναΐς Νέγκα
Keywords
Τυχαία Θέματα