Γη της Ελιάς spoiler: Η Ευτυχία μαθαίνει το φύλο του μωρού, αλλά δεν θα γλιτώσει την τραγωδία…

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ευτυχία μαθαίνει το φύλο του μωρού της και πετάει στα σύννεφα, στην δημοφιλή σειρά του MEGA.

Οι γιατροί την ενημερώνουν πως χαίρει άκρας υγείας, τόσο η ίδια, όσο και το μωρό. Τα όνειρά της να το κρατήσει στην αγκαλιά της, να το μεγαλώσει με αγάπη και στοργή, την κάνουν να συγκινείται καθημερινά.

Ο Αποστόλης στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του, παρόλο που εκείνη του ζητάει απόσταση. Δε θέλει να τον αποκλείσει από αυτή τη διαδικασία, καθώς είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το μόνο που του ζητάει, είναι απόσταση από την ίδια.

Όσο κι αν πληγώνεται ο Αποστόλης, φαίνεται να υποχωρεί. Μόλις η Ευτυχία μαθαίνει το φύλο του μωρού, τρέχει να ενημερώσει τον πρώην της, στην γη της ελιάς. Του ανακοινώνει πως θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Αποστόλης πετάει στα σύννεφα. Η Άννα τους αγκαλιάζει σφιχτά, ανυπομονώντας να γίνει θεία. Όλοι μαζί ζουν στιγμές ευτυχίας, χωρίς να γνωρίζουν πως τα μαύρα σύννεφα πλησιάζουν στη Μάνη… Η νεαρή ηρωίδα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα χάσει το μωράκι της και θα βυθιστεί στη θλίψη.

Πηγή: youfly.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελιάς, Ευτυχία,elias, eftychia