Θεσσαλονίκη: Πήγε εκδρομή, γύρισε και «έφυγε» στον ύπνο της η 12χρονη Δήμητρα-Πληθαίνουν οι ξαφνικοί θάνατοι παιδιών

Ένα νέο περιστατικό αιφνίδιο θανάτου παιδιού ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα, το τελευταίο διάστημα, την Τετάρτη 01/06, καθώς έφυγε από τη ζωή η 12χρονη Δήμητρα από τη Θεσσαλονίκη, εντελώς απροσδόκητα στον ύπνο της.

Η μαθήτρια της 6ης Δημοτικού πέθανε χθες στον ύπνο της. Οι προσπάθειες ανάνηψης στο διαμέρισμα δεν απέδωσαν κι οι γιατροί στο νοσοκομείο, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Το άτυχο κορίτσι έκανε κάθε χρόνο εξετάσεις, που δεν είχαν δείξει κάτι ανησυχητικό. Την τελευταία

μέρα της ζωής της, πήγε εκδρομή με το σχολείο της και όταν επέστρεψε διάβασε τα μαθήματά της, έκανε μπάνιο, έφαγε κ έπεσε για ύπνο χωρίς να παραπονεθεί για κάτι.

Στη γειτονιά της αδικοχαμένης μαθήτριας, οι λέξεις από όλους βγαίνουν με δυσκολία.

Η 12χρονη Δήμητρα είχε κάνει το τελευταίο τσεκ απ, πριν από 3 μήνες και όλες οι τιμές όπως επαναλαμβάνει ο πατέρας της, ήταν φυσιολογικές.

Ρόδος: Ιατρικές παραλείψεις καταγγέλλει ο πατέρας του 16χρονου Λευτέρη

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει και η οικογένεια του 16χρονου Λευτέρη στη Ρόδο. Ενός παιδιού που υπέκυψε στο νοσοκομείο του νησιού, μετά από υψηλό πυρετό που σήκωσε.

Στην υπόθεση έχει ήδη παρέμβει η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών του νησιού, καθώς ο πατέρας του άτυχου μαθητή καταγγέλλει πως οι γιατροί αδιαφόρησαν.

Ο άτυχος Λευτέρης είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε μικρή ηλικία, αλλά όπως μας λέει ο πατέρας του, οι γιατροί δεν συγκινήθηκαν από το ιστορικό του.

Του έδωσαν εξιτήριο με αντιπυρετικά για το σπίτι, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Η 3χρονη Κατερίνα «έφυγε» μέσα σε 11 μέρες στο Νοσοκομείο

Αναπάντητα ερωτήματα και πίσω από τον θάνατο της 3χρονης Κατερίνας, που εισήχθη παραμονές του Πάσχα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με πρήξιμο στον αστράγαλο και χαμηλό πυρετό.

Μετά από 11 μέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο, η μικρή Κατερίνα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο, όπου και κατέληξε.

Οι 5 αιφνίδιοι θάνατοι των παιδιών το τελευταίο διάστημα βασανίζουν τους γιατρούς.

Κοινή συνισταμένη πίσω από τους 5 τελευταίους θανάτους παιδιών, το ότι οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια και περιμένουν απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις.



Πηγή: megatv.com

Keywords
Τυχαία Θέματα