Φωτοβολταϊκά: η πλατφόρμα SolarEye σε έργο ισχύος 100 kWp της Messaritis Renewables

13:35 5/10/2012 - Πηγή: Econews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δοκιμαστική Λειτουργία της Πλατφόρμας SolarEye σε έργο της Messaritis Renewables ισχύος 100kWp στην περιοχή του Μελιγαλά. Μετά την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, η εταιρεία Messaritis Renewables πάντα πρωτοπόρος στο χώρο των φωτοβολταϊκών, επέλεξε τη χρήση της Πλατφόρμας SolarEye για τα έργα της με σκοπό να δώσει στους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες added-value, ξεχωρίζοντας από το σύνολο των εταιρειών του χώρου.

Η

Πλατφόρμα SolarEye (http://SolarEye.eu) της Neuron Energy Solutions είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα απομακρυσμένης επίβλεψης και διαχείρισης φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πάρκων βασισμένο σε τεχνικές Τεχνητής Νοημοσύνης, μέσω των οποίων είναι δυνατή η  αμεσότερη δυνατή διάγνωση πολλαπλών τύπων βλαβών και δυσλειτουργιών τους.

Μέσω της Πλατφόρμας SolarEye οι εταιρείες συντήρησης είναι σε θέση να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το σύνολο των εγκαταστάσεών τους μέσω ενός ενοποιημένου και εύχρηστου γραφικού περιβάλλοντος. Η Πλατφόρμα SolarEye αυτοματοποιεί και απλοποιεί τη διαδικασία διάγνωσης βλαβών, ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του ελέγχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα