Balux Cafe house project: Μεγάλο πάρτι χειμερινών εγκαινίων την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου!

Μεγάλο πάρτι χειμερινών εγκαινίων την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου!

Το Balux Café – the house project ανακαινίζεται ριζικά, αλλάζει χρώματα, διάθεση και στυλ. Το «σπίτι» μας αποκτά ακόμα πιο ζεστή ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο φιλόξενο!!

Με στόχο πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους, συγκεντρώσαμε τα σχόλια σας, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες

σας, τις πραγματοποιήσαμε και σας υποδεχόμαστε στο ανανεωμένο BALUX CAFE HOUSE PROJECT Winter edition από Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

Ο χώρος του εστιατορίου και του καφέ αποκτά νέο πρόσωπο. Δημιουργήσαμε 2 νέους εσωτερικούς παιδότοπους για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι, και τον χειμώνα, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας! Αναδιαμορφώσαμε τον χώρο της τηλεόρασης, προσθέσαμε bucket πολυθρόνες για να απολαμβάνετε στο έπακρο τα πιο σύγχρονα video games. Όλα αυτά κρατώντας την υψηλή ποιότητα που χρόνια σας έχουμε συνηθίσει και την επιθυμία να καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας κάθε σας ανάγκη.

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας ειδικές προσφορές, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και happenings θα σας βοηθούν να ξεφεύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες σελίδες με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Τέλος, μπορείτε να έχετε γεύσεις του BALUX CAFE HOUSE PROJECT στο σπίτι σας ανά πάσα στιγμή με την υπηρεσία delivery που προσφέρουμε. Η αυθεντική ιταλική μας pizza, το εξωτικό μας sushi αλλά και επιλεγμένα πιάτα από τον κατάλογο μας είναι κοντά σας, με ένα τηλεφώνημα, σε ειδικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα