Survivor All Star: Τα 16 ονόματα και οι 2 μεγάλοι γρίφοι

12:45 20/6/2022 - Πηγή: Youfly

Αν και κάθε χρόνο η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά φαίνεται πως η απόφαση έχει παρθεί και είναι οριστική. To Survivor All Star θα πραγματοποιηθεί και αυτά είναι τα 16 πρώτα ονόματα της λίστας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Super Κατερίνα και η Έλενα Πολυκάρπου, η εντολή από τον Ατζούν έχει δοθεί και ήδη οι συνομιλίες… τρέχουν. Η λίστα έχει σειρά προτεραιότητας, δύσκολες αποφάσεις αλλά και δύο

μεγάλα ερωτηματικά.

Μπορεί ακόμα να μην έχει τελειώσει το φετινό ριάλιτι επιβίωσης αλλά… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Οι πρώτες επαφές για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το Survivor All Star έχουν αρχίσει να γίνονται και οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες. Αν μάλιστα ευοδωθούν οι συνομιλίες το περσυνό Survivor αναμένεται να έχει την τιμητική του. Τα πρώτα ραντεβού περιλαμβάνουν τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργος Ασημακόπολος, Αλέξης Παππάς, Κώστας Παπαδόπολος, Κόρομι, Μάριος Πρίαμος, Κώστας Βασάλος, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Ηλίας Γκότσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μπο, Κατερίνα Δαλάκα και Γιάννης Σπαλιάρας.

Αν αναρωτιέστε που βρίσκεται το πρώτο όνομα που σκέφτονται όλοι σε ένα Survivor All Star, o Ντάνος, οι συνομιλίες μαζί του θα ξεκινήσουν όταν έχει ολοκληρωθεί η υπόλοιπη σύνθεση των παικτών. Το δεύτερο… δυνατό χαρτί, ο Τριαντάφυλλος, αποτελεί επίσης ξεχωριστή περίπτωση, με τον ίδιο όχι μόνο να μην είναι αρνητικός αλλά να εκφράζει και σκέψεις όσον αφορά την παρουσίαση! του ριάλιτι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSurvivor Spoiler 20/6: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία σήμερα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor All Star: Τα 16 ονόματα και οι 2 μεγάλοι γρίφοι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα