Μπρίτζερτον: Επιστρέφει ο Regé-Jean Page στην τρίτη σεζόν;

12:45 20/6/2022 - Πηγή: Youfly

Είναι γνωστό ότι το Μπρίτζερτον επιστρέφει στο Netflix με την τρίτη σεζόν. Αυτή τη φορά, όμως, νέα δεδομένα έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες. Οι προετοιμασίες για μία από τις πιο μεγάλες παραγωγές της πλατφόρμας έχουν ήδη ξεκινήσει. Η “ευχή” πολλών, όμως, φαίνεται πως εισακούστηκε, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον αγαπημένο – πρώην – πρωταγωνιστή της σειράς, Regé-Jean Page

ξανά στην τρίτη σεζόν του Μπρίτζερτον.

Ο ηθοποιός ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που κέρδισε από τον πρώτο κύκλο της σειράς, αποχώρησε από το Μπρίτζερτον κι έτσι ο ρόλος του στον δεύτερο κύκλο υπήρχε ως ιδέα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Regé-Jean Page υποδύθηκε στο Μπρίτζερτον στον Δούκα Hastings, που προκάλεσε παραλήρημα σε ολόκληρη την υφήλιο.

Μετά από τον ρόλο του, οι μετοχές του στο Χόλιγουντ εκτοξεύτηκαν και δέχτηκε πληθώρα προτάσεων. Ωστόσο, η απουσία του από τη σειρά που τον έκανε γνωστό δεν επέφερε θετικό πρόσημο στη φήμη του, με αποτέλεσμα οι προτάσεις να περιοριστούν αρκετά.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο Regé-Jean Page είναι πολύ θετικός να επιστρέψει στην τρίτη σεζόν του Μπρίτζερτον, που θα έρθει μέσα στο 2023 στο Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μια χρονιά, η δεύτερη σεζόν της σειράς έσπασε τα κοντέρ και όχι μόνο βρέθηκε στην κορυφή του top 10 πολλών χωρών, αλλά διατήρησε δικαιωματικά τον θρόνο της ως την πιο προβεβλημένη αγγλόφωνη σειρά.

Να σημειωθεί ότι τα νέα επεισόδια θα επικεντρώνονται στην Penelope ή αλλιώς τη Lady Whistledown, ενώ βρίσκεται ήδη στα σκαριά μια νέα spinoff σειρά που θα ακολουθεί την ιστορία της βασίλισσας Charlotte. Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα σχετικά με την αγαπημένη σειρά της πλατφόρμας!

Δείτε επίσης: 

Μπρίτζερτον: Αλλαγή σχεδίων – Το νέο ζευγάρι στη σεζόν 3Μπρίτζερτον: Δράματα και ίντριγκες στη νέα σειρά – Απολύθηκε ο σχεδιαστής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μπρίτζερτον: Επιστρέφει ο Regé-Jean Page στην τρίτη σεζόν; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα