Survivor 20/6: Αλλάζει το παιχνίδι και καταστρώνουν σχέδια

12:45 20/6/2022 - Πηγή: Youfly

Οι ισορροπίες αλλάζουν εκ νέου στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (20/6). Οι παίκτες σκέφτονται πιο πονηρά, πιο στρατηγικά, λιγότερο αγωνιστικά, λιγότερο “αθώα”. Αυτή η ανοχή, όμως, των υπολοίπων αρχίζει και φθίνει με τους παίκτες να οργανώνουν προσεκτικά την επόμενη κίνησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίη προβληματίζεται και απογοητεύεται από τη συμπεριφορά των παικτών, κάτι που εκφράζει στον Άρη. «Βλέπω ότι αλλάζει το παιχνίδι και δε θα κινηθούν οι περισσότεροι αγωνιστικά».

«Ήδη έχουν ξεκινήσει

τα πηγαδάκια από τους τέσσερις. Έχουν απομονωθεί στο δάσος να μιλήσουν», αναφέρει η Μαίη για τον Στάθη, τον Μαρτίκα, τη Σταυρούλα και τον Νικογιάννη. Από την άλλη, όμως, οι συγκεκριμένοι παίκτες δε θεωρούν ότι κάνουν κάτι κακό.

Ειδικότερα, η Σταυρούλα τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι οργανώνουν κάποια στρατηγική. «Καλώς ή κακώς δε θέλω να ψηφίσω τους φίλους μου», επισημαίνει η παίκτρια.

Οι εντάσεις θα οξυνθούν περισσότερο στο συμβούλιο του νησιού στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (20/6), όπου η Σταυρούλα θα έρθει σε σύγκρουση με τον Άρη και τη Μαίη. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος Μαρτίκας θα έρθει ξανά σε ρήξη με τον ποδοσφαιριστή και τα αίματα θα ανάψουν ξανά.

Δείτε επίσης: 

Survivor Spoiler 20/6: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία σήμεραSurvivor: Ποιοι κέρδισαν μεγάλο έπαθλο χθες 19/6 – Μαρτίκας κατά Άρη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor 20/6: Αλλάζει το παιχνίδι και καταστρώνουν σχέδια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα