Άγιος Παΐσιος: Προ των πυλών ο δεύτερος κύκλος – Τι θα δούμε

12:00 20/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η σειρά Άγιος Παΐσιος συζητήθηκε όσο λίγες τη φετινή σεζόν, καταφέρνοντας να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Η σκέψη για δεύτερο κύκλο επεισοδίων πάντα υπήρχε στο μυαλό των συντελεστών και όλα δείχνουν ότι θα γίνει και πραγματικότητα.

Ως η πιο απρόσμενη επιτυχία της σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σειρά ‘Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό’, η οποία προβλήθηκε στο β’ μισό της σεζόν από το MEGA. Τα ρεκόρ στην τηλεθέαση διαδέχονταν το ένα το άλλο όμως αυτό που έμεινε περισσότερο ήταν η συγκίνηση που

άφησε στους τηλεθεατές.

Άγιος Παΐσιος: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Αφού, λοιπόν, οι συντελεστές της σειράς Άγιος Παΐσιος είδαν ότι η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κοινού είναι έντονα αποφάσισαν να ετοιμάσουν τον δεύτερο κύκλο. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος έκλεισε με τον Αρσένιο να πηγαίνει στη Μονή, όπου λίγα χρόνια αργότερα πήρε και το όνομα Παΐσιος. Ο σεναριογράφοs της σειράs, Γιώργοs Τσιόκκας, ετοιμάζει ήδη την συνέχεια, η οποία αναμένεται να καθηλώσει ακόμα περισσότερο το κοινό.

Εκεί θα δούμε την είσοδο του Αγίου στην Κόνιτσα, όπου ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Σταμίου, την παραμονή του στο Σινά καθώς και την επιστροφή του στο Άγιο Όρος. Ιδιαίτερη μνεία αναμένεται να γίνει στην διαμονή του στο κελί στην Παναγούδα. Η ιστορία θα φτάσει ως το τέλος και την κοίμηση του Αγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαύρο Ρόδο: Η υπόθεση της νέας σειράς του MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγιος Παΐσιος: Προ των πυλών ο δεύτερος κύκλος – Τι θα δούμε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα