Τα απίστευτα στατιστικά του ΠΑΟΚ, ο ηγέτης Ντεσπόντοφ και τα δύσκολα που αρχίζουν

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς «φρένα» και «θύμα» του αυτή τη φορά ήταν ο Βόλος, τον οποίο διέλυσε με 1-5 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Δικέφαλος πιστοποίησε για ακόμα μία φορά την επιθετική του ευστοχία, αφού έδωσε μία «παράσταση» χαρίζοντας σκορ και θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Εντύπωση προκαλούν τα εκπληκτικά

νούμερα που έχει τη φετινή σεζόν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 89 (!) τέρματα. Με απλά μαθηματικά, ο Δικέφαλος σκοράρει κατά μέσο όρο 2,6 τέρματα.

Συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος, «ξεφεύγοντας» στην επιθετική του επίδοση αφού μετράει 53 τέρματα, έναντι 47 του Παναθηναϊκού, ενώ 38 μετράει ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, έχει και την καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχτεί 14 τέρματα, όσα ακριβώς και ο Παναθηναϊκός.

«Χαμόγελα» σκορπάει ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος το έχει πάρει «πάνω» του στις τελευταίες αναμετρήσεις, σκοράροντας ακόμα δύο φορές στην πόλη της Μαγνησίας. Ο Βούλγαρος έχει ενσωματωθεί για τα καλά, η παρουσία του είναι ηγετική και σε 24 αναμετρήσεις μετράει εννέα τέρματα και δέκα ασίστ.

Αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ

Ωστόσο, τα δύσκολα ξεκινούν για τον Δικέφαλο, που καλείται να ανταποκριθεί σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Κι αυτό, αφού ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (28/1, 20:30), στη συνέχεια αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (4/2, 20:30), ενώ φιλοξενεί κατά σειρά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το «πλεονέκτημα» της έδρας τους και να πάνε στα playoffs στην κορυφή και με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών.



Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα