ΟΦΗ: Το μαγαζί πάει στον αυτόματο

Ο ΟΦΗ βρήκε αυτό που έψαχνε τόσο καιρό από την άσπρη βούλα και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τον Οκτώβριο. Το 1-0 επί του Παναιτωλικού βέβαια δεν ενθουσίασε.

Ήταν κακός ο ΟΦΗ. Δεν δημιούργησε πολλές φάσες και προβλημάτισε με την αγωνιστική του εικόνα για άλλη μία φορά. Εάν βέβαια η νίκη επί των Αγρινιωτών είναι η αρχή για κάτι καλύτερο, θα το δούμε. Εάν όχι, υπάρχει θέμα.

Γενικά το μαγαζί δεν λειτουργεί όπως παλιά. Έχει μπει

στον αυτόματο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το αφεντικό είναι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο CEO με το 15άρι τον μήνα είναι μεταξύ Ηρακλείου και Αθήνας ένεκα της Super League!

Ο προπονητής παραμένει ακόμη «αόρατος» μια και αφότου εμφανίστηκε ο ΟΦΗ δεν έχει ανάλογη παρουσία στο γήπεδο. Οπότε, το club ταξιδεύει στον χρόνο δίχως κανέναν προγραμματισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους παίκτες με συμβόλαια που λήγουν.

Άλλες εποχές κάποια πράγματα θα είχαν ήδη λυθεί. Τώρα όλα αυτά φαντάζουν ψιλά γράμματα. Ο ΟΦΗ έχει αγωνιστικά προβλήματα να λύσει με τον Πέπε Μελ να μην είναι βέβαιο ότι μπορεί. Ταυτόχρονα όμως έχει να διορθώσει και κακώς κείμενα εκτός των τεσσάρων γραμμών. Και εκεί στερείται της συνέπειας και της αποφασιστκότητας που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα