Ο Αλμέιδα δίνει ευκαιρία στον Πόνσε στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια. Η Stoiximan Super League έχει δρόμο μπροστά αλλά οι απώλειες βαθμών σε αρκετά από τα παιχνίδια που θα έπρεπε να τα κερδίσει, καθιστούν την αποστολή της ομάδας του Αλμέιδα στο Περιστέρι κομβική. Η ΑΕΚ φυσικά και δε θα έχει εύκολο έργο. Ο Ατρόμητος με τον Ίλιτς στον πάγκο τρέχει

ένα εντυπωσιακό σερί αηττήτων αγώνων, κέρδισε τον Παναθηναϊκό, δεν έχασε από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ όμως μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και τα απόνερα από αυτήν την εξέλιξη, πρέπει να κάνει κάτι. Να δώσει πίσω την αισιοδοξία που είχε ο κόσμος και για τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, το πρωτάθλημα είναι και ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει.

Η αποστολή της ΑΕΚ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με τις δεδομένες απουσίες. Εκτός ο Λιβάι Γκαρσία, που και πάλι ουδείς είναι σε θέση να προσδιορίσει πότε θα επιστρέψει. Εκτός και ο τραυματίας Γαλανόπουλος αλλά και οι σημαντικοί Σιμάνσκι, Μάνταλος που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Ο διεθνής Έλληνας μάλιστα θα ήταν 11αδάτη επιλογή αν δεν ήταν εκτός.

Ο Αλμέιδα κατεβάζει μάλλον την πιο ικανή 11άδα που θα μπορούσε. Το πιο εντυπωσιακό πως ο Πόνσε θα είναι το 9άρι του σε αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές λογικές με τον Κάλενς στα στόπερ και τον Τσούμπερ πίσω από τον επιθετικό.

Ο Σιντιμπε είχε ενοχλήσεις από χθες Σάββατο (20/1), μπήκε ο Ραντονια στην θέση του.

Η 11άδα του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Κούντε, Τζαβέλλας, Γιουμπιτάνα, Γκονσάλες, Κούεν, Βέργος, Βαλένσια.

Στον πάγκο είναι οι Μαρκετζάνι, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Βρακάς, Ντιρκς, Αντζιέλσκι, Πομόνης, Ρομπαίγ, Τσακμάκης.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Κάλενς, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Μήτογλου, Ραντόνια, Λαμαράνα, Πισάρο, Ελίασον, Φαν Βέερτ, Φερνάντες, Αραούχο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα