Παναθηναϊκός: Αυτός θα παίξει στόπερ με την Μακάμπι Χάιφα

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει λάθος αύριο Πέμπτη (14/12). Η νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα θα σημάνει τη συνέχεια στην Ευρώπη μέσω του Europa Conference League. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και αυτό είναι λογικό να δημιουργήσει ένα παραπάνω άγχος. Αλλά τέτοια ματς θα έπρεπε να γνωρίζουν ή να έχουν στο μυαλό τους παίκτες και Γιοβάνοβιτς που θα τα συναντούσαν μπροστά τους.

Το ζήτημα είναι και τι θα κάνει με την 11άδα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Το ενδιαφέρον είναι εκτός των άλλων και για τους στόπερ. Επειδή όμως ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι χθεσινός και έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, η λογική λέει πως θα πάει safe. Δηλαδή οι κεντρικοί αμυντικοί θα είναι αυτοί που θα παίξουν πίσω.

Πως το δίδυμο μπροστά από τον Μπρινιόλι θα είναι ο Σένκεφελντ με τον Γεντβάι. Όλη αυτή η κουβέντα γιατί είχε βγει μια φήμη μήπως επιλέξει τον Αράο για παρτενέρ του Ολλανδού.

Ο Βραζιλιάνος έχει δώσει ανάσες στον Γεντβάι που φαίνεται με τα πολλά συνεχή ματς, βγάζει και ορισμένα θέματα fitness.

Δε φαίνεται, ωστόσο, πως κάτι τέτοιο θα γίνει με την Μακάμπι Χάιφα, μια και εκτός των άλλων δεν αποκλείεται π.χ. ο Αράο να ξεκινήσει ακόμα και βασικός στα χαφ.

Τίποτα δεν αποκλείεται, υπομονή έως την σέντρα. Βέβαια, λάθη δεν μπορούν να γίνουν σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Το ξέρουν άπαντες, επομένως το πιο σημαντικό είναι να είναι ο Παναθηναϊκός σωστά προετοιμασμένος.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα