Ολυμπιακός: Ο Μέντες στέλνει παίκτη του στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Ο Ζόρζε Μέντες στέλνει παίκτη του στον Πειραιά για να βοηθήσει άμεσα τους ερυθρόλευκους.

Ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης, Ζόρζε Μέντες, εμπλέκεται λόγω της πολύ καλής του σχέσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Αντόνιο Κορδόν, άμεσα στο μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Έτσι, η ανάγκη για εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά, οδήγησε τον Πορτογάλο στην

απόφαση να στείλει στους ερυθρόλευκους ένα δικό του παιδί.

Πρόκειται για τον 29χρονο Αγκολεζοπορτογάλο Χέλντερ Κόστα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λιντς.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης (με βασική του θέση αυτή του δεξιού εξτρέμ) του οποίου η ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αξία έφτασε το 2019 τα 15 εκατ. ευρώ (σ.σ. στα 2.8 εκατ. ευρώ το τωρινό του market value).

Έχει αγωνιστεί σε Λιντς, Βαλένθια, Γουλβς, Μπενφίκα, Μονακό, Λα Κορούνια ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα.

Ολυμπιακός: Ο Μέντες στέλνει παίκτη του στον Πειραιά

Ο παίκτης ανήκει στην Gestifute, το γραφείο του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος θεωρεί πως ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό.

Έχει αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική Πορτογαλίας, όμως τα τελευταία χρόνια επέλεξε την ομάδα της Αγκόλα, όπου έχει έντεκα εμφανίσεις και ένα γκολ.

Την ίδια ώρα την υπογραφή Μέντες έχει άλλη μία αναμενόμενη μεταγραφική κίνηση στους ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τον 28χρονο Πορτογάλο επιθετικό, Άντρε Σίλβα, ο οποίος παίζει δανεικός στην Σοδιεδάδ από την Λειψία, όμως δεν υπολογίζεται από τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ που δεν σήκωσε ούτε για… προθέρμανση τον παίκτη στον αγώνα με την Μπενφίκα (3-1)

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Μπαίνουν σε beast mode όλοι

Ολυμπιακός: Το μέχρι τέλους του Βαγγέλη Μαρινάκη που μεγάλωσε επικίνδυνα ποδοσφαιρικά για τους εγχώριους ανταγωνιστές του

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα