Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Η μεγάλη έκπληξη του Τερίμ

Λίγο έμεινε για τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (19:30, CS1).

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε αυτό που ελάχιστοι θα περίμεναν. Οι περισσότεροι θεωρούσαν πως θα προχωρήσει σε εκτενές ροτέισον μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Εκείνος έπραξε το ακριβώς αντίθετο!

Πάει με όσους έχει στηρίξει και το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ακόμη και το δίδυμο των στόπερ ίδιο έμεινε. Αράο και Γεντβάι έχουν παίξει

όλα τα ματς μαζί και συνεχίζουν. Μοναδικές αλλαγές οι Ρούμπεν και Μλαντένοβιτς. Ο δεύτερος ήταν δεδομένο ότι θα ξεκινήσει με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Ο πρώτος πήρε τη θέση του τιμωρημένου Βιλένα. Σε αυτό το παιχνίδι δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Όσο για τον Αστέρα Τρίπολης, υπήρχαν ούτως ή άλλως οι σημαντικές απουσίες των Μιριτέλο, Καστάνιο και Παπαδόπουλου. Γραμματικάκης, Αλάγκμπε και Μάντζης πήραν τις θέσεις τους. Απρόσμενο ότι μένουν στον πάγκο οι Γκος, Ζουγλής και Κρεσπί.

Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Κώτσιρας, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Σπόραρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Μουνάφο, Καλτσάς, Σουρλής, Σίτο, Μάντζης.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός, Τσοκάι, Αϊτόρ, Φικάι, Ακαϊντίν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κακαδιάρης, Πίτσου, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι, Γκος, Βαλιέντε, Ζουγλής, Μπαρτόλο, Κρέσπι.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα