Η ΑΕΚ με βασικό τον Ραντόνια – Σοκ με Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ εκ νέου δεν έχει περιθώρια. Όπως δηλαδή και στο Περιστέρι, μόνο που εκεί βρήκε γκολ στο πρώτο δίλεπτο και ο Πόνσε έκανε το παιχνίδι της σεζόν δίνοντας τα τέρματα, που λείπουν όταν είναι στα πιτς ο Λιβάι Γκαρσία. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια προκειμένου αν τη βολέψει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός,

να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Αλμέιδα με αντιπάλους όπως ο ΟΦΗ έχει φέτος πετάξει βαθμούς. Στην Κρήτη βέβαια δεν μπαίνει στη συζήτηση εκείνο το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ήταν με διαφορά καλύτερος και κέρδισε. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα, βέβαια, φέτος για την Ένωση στο πρωτάθλημα.

Ο Αλμέιδα την έκανε την έκπληξη πάντως. Με τον Ρότα τιμωρημένο και τον Σιντιμπέ να έχει κάνει ουσιαστικά μια προπόνηση, επιλέγει για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τον Βεντάντ Ραντόνια για τη θέση του βασικού. Ο 23χρονος βόσνιος δεν έχει παίξει φέτος ούτε λεπτό με την πρώτη ομάδα. Έχει 11 συμμετοχές με τη Β’ ομάδα ενώ ήταν 5 φορές στην αποστολή για αγώνα της Stoiximan Super League. Ο Ραντόνια, όμως, δεν είχε παίξει λεπτό και με τον ΟΦΗ ξεκινά βασικός.

ΑΕΚ: Σοκ με Σιμάνσκι

Οι αναποδιές πάντως δεν λείπουν από την ΑΕΚ, με βασικό παίκτη να έχει πρόβλημα.  Ο Νταμιαν Σιμανσκι τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση. Του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως έχει τραυματισμό ψηλά στο αριστερό πόδι, στον τένοντα του μηριαίου.

Ο Σιμάνσκι μάλιστα θα λείψει για περίπου 1 με 1,5 μήνα. Μεγάλο το διάστημα. Να σημειωθεί πάντως και τούτο: Η πρόβλεψη πάντα γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η αντίδραση του παίκτη οργανικά στην διαδικασία αποκατάστασης. Μπορεί δηλαδή αν ο Σιμάνσκι ανταποκριθεί ανάλογα να είναι και λίγο λιγότερο το διάστημα απουσίας, τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει απουσίες και σε αυτό το ματς. Τιμωρημένος ο Ρότα, τραυματίες οι Γκαρσία, Γαλανόπουλος, Αθανασιάδης.

Η 11άδα της ΑΕΚ:  Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Πήλιος, Βίντα, Κάλενς, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Θεοχάρης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Ελίασον, Αραούχο, Φαν Βέερτ, Φερνάντες, Πισάο.

Η 11άδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Αμπάντα, Φελίπε.

Στον πάγκο είναι οι Χριστογεώργος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Ντίκο, Γιαννούλης, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα