Διαιτησία: Η απάντηση της ΚΕΔ για ξένο στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός!

Διαιτησία: Η Επιτροπή Διαιτησίας απάντησε επίσημα στην ΠΑΕ Ατρόμητος στο αίτημα των Περιστεριωτών για ξένο ρέφερι στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό!

Το Sportime αποκάλυψε το αίτημα που έστειλε η ΠΑΕ Ατρόμητος στην Κεντρική Επιτροπη Διαιτησίας για ξένο διαιτητή στον επαναληπτικό του 2-1 με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη, με ανατροπή στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, αλλά ο Γιώργος Σπανός είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του Διαμαντόπουλου, τα οποία τα εξέφρασε

και στον ίδιο τον διαιτητή ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime.

Η ΚΕΔ απάντησε άμεσα στην ΠΑΕ Ατρόμητος, μια μέρα μετά το σχετικό αίτημα και η απάντηση ήταν όπως αναμενόταν αρνητική. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ στην επιστολή που εστάλη στην κυανόλευκη ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων οτι «η ΚΕΔ δεν μπορεί να κάνει δεκτό το αίτημα για αλλοδαπό διαιτητή στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, αφού κάθε πρόσκληση σε Ομοσπονδία για παραχώρηση διαιτητικής ομάδας γίνεται τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Επιπρόσθετα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για εκπαίδευση και ετοιμότητα των διαιτητών της».

Έτσι το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί με Έλληνα διαιτητή με το Sportime να έχει γράψει οτι εφόσον η ΚΕΔ πάει σε διεθνή (ακόμα και μόνο στο VAR) ρέφερι, οι επιλογές είναι μετρημένες. Ο Παπαπέτρου που θα παίξει τρίτο σερί ματς (την ΑΕΚ μετά από 1.211 μέρες), κάτι που δεν το συνηθίζει η ΚΕΔ, ο Φωτιάς και ο Ευαγγέλου.

Oι ορισμοί των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «8» του Κυπέλλου, θα γίνουν γνωστοί την Δευτέρα (29/1).

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα