Ντε Χέα: 6 μηνες μετά την αποχώριση, το σκέφτεται για Σαουδική Αραβία

15:01 28/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Νταβίντ ντε Χέα φέρεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με νέο σύλλογο καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα τελικά θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα γκολπόστ.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο, αφού δεν κατάφερε να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου συλλόγου.

Έχει συνδεθεί με πλήθος συλλόγων μετά το τέλος της 12ετούς παραμονής του στο Ολντ Τράφορντ. Η Αλ Χιλά, ομάδα της Pro League

της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έχει φέρει στη Μέση Ανατολή τους Νεϊμάρ, Ρούμπεν Νέβες και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, γνωστοποίησε από νωρίς το ενδιαφέρον της.

ο Ντε Χέα να θυμίσουμε συνδέθηκε έντονα επίσης με τη μετακίνηση στη Ρεάλ Μπέτις της La Liga. Μάλιστα, αναφέρθηκε ακόμη και ότι ο τερματοφύλακας είχε "ανοίξει διαπραγματεύσεις" με τον σύλλογο, αλλά ο προπονητής Μανουέλ Πελεγκρίνι απέρριψε αργότερα αυτές τις προτάσεις, λέγοντας: "Αν με ρωτάτε, θα έλεγα ότι δεν το νομίζω".

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρέτησε την Premier League, αλλά φαίνεται ότι μια μετακίνηση θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα τον Ιανουάριο, αφού ακούγεται ότι ο Ντε Χέα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με άλλη ομάδα της Σαουδικής Pro League, την Αλ Σαμπάμπ για μια πιθανή μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόβλημα: Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από αστέρα της Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Θέλει τρόπο, όχι κόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα