Χοντράδα του Άκη για Σταύρο Μάνταλο και διαιτητές – Ντροπιαστική ατάκα (vid)

Οπαδική εκπομπή είναι, τι περιμένουμε από τον Άκη ή τον Τάκη Τσουκαλά. Εντάξει, μερικά πράγματα έχουν ένα όριο και συνήθως δεν το περνούν. Σε ότι αφορά τον Σταύρο Μάνταλο και τους Έλληνες διαιτητές… χάθηκε το μέτρο. Ντροπή.

Στην εκπομπή το Άκη στο YouTube ειπώθηκε το εξής: «η είδηση είναι πως ο Μάνταλος έχει σύντροφο». Καλή η πλακίτσα, αλλά όχι όταν έχει δεχθεί επίθεση και άνανδρη επίθεση από αγνώστους κάποιος που δεν φταίει σε τίποτε. Αν δε πρόκειται και για γυναίκα, ένας

λόγος παραπάνω.

Αλλά και για να το γυρίσουμε κι εμείς (για λίγο στην πλάκα) για τον Άκη… Εντάξει, δεν περπατάει στο πεζοδρόμιο και σταματάει η κυκλοφορία του γυναικείου πληθυσμού για να θαυμάσει την ομορφιά, ούτε τον έκλεψε από το μόντελινγκ η καριέρα στο YouTube.

Στο θέμα όμως, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τις διαφορές του και με την ΚΕΔ και με την Κυβέρνηση και με τους διαιτητές και καλώς εκφράζονται αυτές, αλλά υπάρχει και μια λεπτή γραμμή. Οι διαιτητές απειλούνται, τρώνε ξύλο (κι αυτοί και εσχάτως και μια γυναίκα) και βλέπουν μαγαζιά, φούρνους, μηχανάκια και αυτοκίνητά τους να καίγονται.

Μην τρελαθούμε κιόλας…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η ατάκα του Άκη για τους διαιτητές

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα