Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Ισίδωρο και Αμαλία για τον Τζον

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καθηλώνει η γη της ελιάς με όσα συμβαίνουν στους πρωταγωνιστές στα τελευταία επεισόδια. Η σειρά του Mega ταυτόχρονα συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση στην τρίτη σεζόν προβολής της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: O Τζον γίνεται η αιτία για εντάσεις

Η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον και τον γοητεύει με την προσωπικότητά της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της. Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της, ενώ

την ίδια στιγμή ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του. Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο. Ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και της παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες. Ο Τζον δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από την Αμερική.

Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του Τζον τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη, με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση και όχι μόνο… Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη. Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου την Θεοδώρα, ενώ εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ο Στάθης ζητάει τη συμβολή της Χάιδως στην προσπάθεια να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Δήμητρα κρύβει στοιχεία από τον Κουράκο

Τηλεθέαση: Το MasterChef ταπείνωσε το Survivor – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Μάγισσα

Survivor spoiler 29/1: ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ! Αυτοί οι πρώην παίκτες επιστρέφουν!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα