Ατρόμητος: Ο παίκτης που τους βάζει τα γυαλιά!

Το καλοκαίρι ο Ατρόμητος τον απέκτησε για να έχει μία έξτρα λύση στην άμυνά του. Εκεί που έκανε γενική ανοικοδόμηση μετά τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων.

Ο στόχος ήταν να πάρει έναν παίκτη που θα μπορεί, εάν χρειαστεί, να δώσει κάποιες λύσεις. Βασική προϋπόθεση να μην κοστίζει και να μη θέλει διάστημα προσαρμογής. Έκανε μία επιλογή που εκ πρώτης έμοιαζε με στοίχημα. Εκ του αποτελέσματος, όμως, μάλλον δεν έχει λαθέψε.

Μέχρι

πριν δύο χρόνια είχε φθάσει σε σημείο να σκεφθεί να «κόψει» την μπάλα! Η επιμονή του για δουλειά τον κράτησε ζωντανό και στα 25 του πέρασε το κατώφλι της Stoiximan Super League! Και μάλιστα με τρομερή αξιοπρέπεια στον Ατρόμητο. Ελληνόπουλο που οριακά εισπράττει ένα 30άρι βάζει τα γυαλιά στην «ξενομανία» των ομάδων. Δημήτρης Τσακμάκης, κύριοι…

Μπορεί να μην κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά γι’ αυτά που παίρνει, το βγάζει το ψωμί του. Αν πάμε κιόλας στη σύγκριση με τους υπόλοιπους, κερδισμένος βγαίνει. Την ώρα που κανείς δεν κατάλαβε το σκεπτικό της απόκτησης του Μαξίμ Ιμερένκοφ και που ο Λούκας Ασβέδο παίζει περισσότερο με τα χέρια παρά με τα πόδια, ο Τσακμάκης αποτελεί ίσως την πιο value for money καλοκαιρινή μεταγραφή. Κίνηση διαβασμένη, από αυτές που πια σπάνια κάνει ο Ατρόμητος σε αντίθεση με το παρελθόν.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα