Ζορίζει πολύ του Λιούμπισιτς, πιέζει η ΑΕΚ, αυτά είναι τα εμπόδια!

Η ΑΕΚ αιφνιδίασε με την απόφαση και την προσπάθεια να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Τον 25χρονο χαφ/μπακ που μπορεί να παίξει και εξτρέμ αλλά το πρόβλημα και η ιδιαιτερότητα είναι φυσικά πως αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ένα κλαμπ, με το οποίο συνέβησαν τόσα πολλά το καλοκαίρι και που φυσικά δε θα ξεχαστούν ποτέ. Ο Λιούμπισιτς αγωνιστικά είναι αυτό που θέλει ο Αλμέιδα, δηλαδή ένας παίκτης σε καλή

ηλικία, ταχυδύναμος, που αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ για χαφ τον θέλει, στο 6 ή στο 8 και μετά τα υπόλοιπα.

Κάθε τέτοια μεταγραφή που βρίσκεται στο οικονομικό πλαίσιο των 3 plus με τα μπόνους εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι εύκολο να κλείσει από τη μία μέρα στην άλλη. Η ΑΕΚ με τον παίκτη τα βρήκε σχετικά γρήγορα, ωστόσο, ακόμα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν υπάρχει συμφωνία. Και η Τρίτη θα βρει τις δύο πλευρές πιο μακριά από ότι κοντά. Η μεταγραφή ζορίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι πιθανότητες την Τρίτη 30/1, μια μέρα πριν το τέλος του μάρκετ του Ιανουαρίου είναι να μη γίνει.

Η ΑΕΚ πάντως πιέζει. Θέλει τον παίκτη και το έχει διαμηνύσει και στο κλαμπ, που αγωνίζεται ο 25χρονος άσος. Τα εμπόδια τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ορισμένες λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες μεν, σημαντικές δε. Όσο για τα περί μη ομόφωνης απόφασης από τη διοίκηση της Ντιναμό, όντως υπάρχουν φωνές που δε θέλουν ο παίκτης να πάει στην ΑΕΚ, λόγω και των όσων συνέβησαν. Παρόλα αυτά, αν ξεπεραστούν αυτές οι ουσιώδεις και σημαντικές λεπτομέρειες στις επαφές των δύο πλευρών, θεωρείται πως οι αντιδράσεις θα καμφθούν.

ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα έχουν βρει στα net λεφτά αλλά αυτό προς το παρόν δεν φτάνει.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα