Αυτά έλειπαν από τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο σύμφωνα με τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται στα στοιχεία που είχαν οι «ασπρόμαυροι» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή, ωστόσο οι παίκτες του είχαν «σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση».

Ωστόσο, όπως σημείωσε έλειπε η ένταση και η επιθετικότητα που θα έπρεπε να έχει ο Δικέφαλος.

«Η

νίκη είναι πάντα μία νίκη. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στα… κόκκινα. Είναι πιθανό να έρθει ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν σοβαρή, αλλά έχασε την επιθετικότητα και την ένταση που θα έπρεπε να έχει.

Παίξαμε με σοβαρότητα, με αυτοπεποίθηση, αλλά ίσως να μας έλειπε η αποφασιστικότητα. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας σαν “τελικό”.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με την Ελσίνκι, που όμως δεν είναι τόσο κρίσιμο, αλλά θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες και να το κερδίσουμε. Δεν αλλάζει κάτι η διακοπή, αλλά ίσως μας δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρουμε κάποιους παίκτες που είναι πιο πίσω σε φόρμα ή αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού, όπως ο Μάρκος Αντόνιο», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV.



Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα