Ο Τσιμίκας έκανε νέο τατουάζ – Είναι απίστευτο (pic)

Υπάρχουν στιγμές στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή που δεν θα τις ξεχάσει. Ο Κώστας Τσιμίκας έχει τις δικές του και μία θα τον συντροφεύει για πάντα.

Δύσκολα θα τη σβήσουν και οι οπαδοί της Λίβερπουλ από το μυαλό τους. Αναφερόμαστε φυσικά στο περιβόητο πέναλτι με την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2022.

Ο Τσιμίκας με το δικό του πέναλτι έδωσε το τρόπαιο στη Λίβερπουλ. Αυτή ήταν μία τεράστια στιγμή για εκείνον. Δεν είναι σύνηθες, άλλωστε, ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής να κρίνει τελικούς αυτού του επιπέδου.

Από τότε τον λάτρεψαν οι οπαδοί

των «ρεντς». Προφανώς και στο άκουσμα του ονόματός του κάθε φίλος της Λίβερπουλ φέρνει στο μυαλό του αυτή την ανάμνηση.

Έτσι ο «Τσίμι» επέλεξε να την κάνει και τατουάζ. Η αποκάλυψη έγινε από τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν αυτής της δουλειάς.

Όπως υποστήριξαν «ο Τσιμίκας εμπιστεύτηκε το σώμα του σε εμάς για να αποτυπώσουμε αυτή την αξέχαστη στιγμή από το νικητήριο πέναλτί του για τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας».

Στο τατουάζ υπάρχει το πρωτοσέλιδο της επόμενης ημέρας. Σε αυτό ο Τσιμίκας σηκώνει το τρόπαιο, ενώ ο τίτλος του άρθρου είναι πως ο Σερραίος φέρνει την κούπα πίσω. Είχαν περάσει 16 χρόνια από την τελευταία φορά που το είχαν κατακτήσει οι Μέρσεϊσαϊντερς, οι οποίοι έφτασαν συνολικά στα οκτώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Puerto InkTattoo & Piercings Heraklion (@puertoink)

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα