Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Τοκογλύφος βάζει τέλος στο Νίκο

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» θα έχει ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τον Νίκο στη συνέχεια.

Ενώ η πραγματική ταυτότητα της Μάνιας αποκαλύπτεται σοκάροντας κάποιους και στεναχωρώντας άλλους ο Άρης με τον Αλέξανδρο στήνουν παγίδα στον Κώστα γιατί τον θεωρούν προδότη και ότι έχει κρύψει τα κειμήλια.

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Ο τοκογλύφος
εκβιάζει τον Νίκο

Ο Άρης θα δώσει ένα νέο μεγάλο χτύπημα στον Νίκο. Στέλνει τον τοκογλύφο να απειλήσει τη μητέρα του ότι θα της πάρουν το σπίτι. Η Ιωάννα τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση και τότε είναι η πρώτη φορά που η Σοφιά θα της ανοίξει την καρδιά της για να της πει για το παιδί που έχασε. Λίγο αργότερα φτάνει και ο Νίκος ο οποίος ακούει σκληρά λόγια από τη μητέρα του και φεύγει απογοητευμένος.

Στο μεταξύ ο Κώστας πάει να χαιρετήσει την κόρη του και εκείνη που δε ξέρει τι συμβαίνει απορεί με τη συμπεριφορά του. Ιδιαίτερα όμως το ότι δεν την κρίνει για τη σχέση της με τον Οδυσσέα της προκαλεί εντύπωση. Εκείνος της ομολογεί ότι έκανε λάθος και της λέει πως θα λείψει ένα διάστημα.

Ο Νίκος αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον θείο του προκειμένου να ξεχρεώσει τον τοκογλύφο. Παράλληλα η Ιωάννα που έχει κανονίσει να πάει με την μικρή κινηματογράφο μαθαίνει ότι η κόρη της είναι  άρρωστη και δε θα μπορέσει…

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η Ανθή αποκαλύπτει πως δεν είναι η Μάνια – Άγριος εκβιασμός από Αλέξανδρο

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Τέλος! Η Φιλιώ παντρεύει την Ιουλία!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γι’αυτό έβαλε τέλος στη ζωή της η μητέρα του Ανδρέα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα