Το αποκαρδιωτικό μήνυμα του Καθόρλα στον Βενγκέρ

Ένα ακόμα εμπόδιο προέκυψε για την επάνοδο του Σάντι Καθόρλα στην αγωνιστική δράση, καθώς μετά το σημερινό χειρουργείο, είναι ακόμα άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ εν όψει της αναμέτρησης με την Μπάτε Μπορίσοβ, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σχετικά με την κατάσταση του Ισπανού παίχτη.

Όπως ο ίδιος είπε, έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή του, αφού σήμερα το πρωί υποβλήθηκε
στο ένατο χειρουργείο, εξαιτίας του πολύ σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε στον αχείλλειο τένοντα τον Οκτώβρη του 2016.

Η απάντηση του Καθόρλα ήταν αποκαρδιωτική, αφού στις ευχές του προπονητή του απάντησε ότι πρέπει να ξαναρχίσει πάλι από την αρχή.

«Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τον Σάντι, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια. Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να περιμένει μέχρι να αρχίσει τρέξιμο. Από εκείνη τη στιγμή χρειάζεται έξι εβδομάδες μέχρι να ενταχθεί κανονικά σε πρόγραμμα προπονήσεων. Βάσει του πλάνου του ιατρικού επιτελείου, τον περιμέναμε να γυρίσει τον Ιανουάριο, αλλά με την σημερινή εξέλιξη, σίγουρα του περιμένουμε μετά τον Φεβρουάριο», δήλωσε ο Βενγκέρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα