Όλα της ΑΕΛ δύσκολα...

Ένα... βουνό έχει να ανέβει η Ξάνθη σε ό,τι αφορά στην έξοδο που έχει μπροστά της στη Λάρισα, όπου το Σάββατο (9/12) την υποδέχεται η ΑΕΛ! Στην πιο δύσκολη στιγμή γι’ αυτήν μέχρι τώρα στη σεζόν πηγαίνει σε μια έδρα όπου συνήθως φεύγει με άδεια χέρια, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης.

Η συγκυρία δεν είναι καλή για τους Θρακιώτες. Προέρχονται από βαριά –από όλες τις απόψεις- ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,
έχουν σοβαρά προβλήματα απουσιών και βρίσκουν μπροστά τους έναν αντίπαλο που ποντάρει κυρίως στην έδρα του, εκεί όπου είναι αήττητος ως τώρα στην τρέχουσα περίοδο, για να κρατηθεί στη βαθμολογία όσο γίνεται μακρύτερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Και μιας κι ο λόγος για την έδρα της ΑΕΛ, στα 14 παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί μεταξύ των δύο αντιπάλων, οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει τα δέκα και οι Θρακιώτες μόλις τα δύο, ενώ άλλα δύο έχουν λήξει ισόπαλα. Η παράδοση δεν κρίνει εκ των προτέρων τη μοίρα ενός αγώνα, όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελεί δείκτη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς, λοιπόν, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχει να διαχειριστεί την κακή ψυχολογική διάθεση των παικτών του, αλλά και τις απουσίες κυρίως στην επιθετική γραμμή. Από εκεί θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Μπρίτο και Τριάδης, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κάστρο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.

Επιπλεόν, από τη μεσαία γραμμή θα λείψει σε ένα ακόμη παιχνίδι ο εδώ και καιρό απών λόγω τραυματισμού Καμαρά, ενώ από την αμυντική ο Κασάδο, ο οποίος δηλώθηκε σε αυτό το παιχνίδι να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής, λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, η οποία –παρεμπιπτόντως- διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην έδρα της, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (8/12). Μετά το τέλος της, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα