Στην Εθνική Ιορδανίας ο Άγγελος Χαντί

Ο Άγγελος Χαντί γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλείας από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Υπήρξε μέλος των ακαδημιών του Χουάν Ραμόν Ρότσα και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Σλοβακία. Επέστρεψε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2010 για τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ομάδα Γ΄ Εθνικής, στη συνέχεια έπαιξε σε Εργοτέλη και Ηρακλή
και τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε στην Κρήτη αυτή την φορά για τον ΟΦΗ.

Ξεκίνησε πολύ καλά τα σεζόν και με τα τρία γκολ που έχει πετύχει αλλά και γενικότερα την καλή του παρουσία, έχει βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει αήττητη και να θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Σουπερλιγκ.

Φαίνεται ότι οι εμφανίσεις του 28χρονου μέσου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ιθύνοντες της Εθνικής Ιορδανίας και μάλιστα όπως ειπώθηκε, συνεργάτες του προπονητή της Ιορδανίας Τζαμάλ Αμπού-Αμπέντ, έχουν παρακολουθήσει τον Χαντί και αποφάνθηκαν ότι μπορεί να βοηθήσει την Εθνική τους. Έτσι σήμερα το ενδιαφέρον για τον παίκτη επισημοποιήθηκε, αφού κλήθηκε για πρώτη φορά και θα αναχωρήσει για το Αμάν αμέσως μετά τα παιχνίδια των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Πανιώνιο.

Η Ιορδανία ολοκλήρωσε με επιτυχία τα προκριματικά του Asian Cup του 2019, κατακτώντας την 1η θέση στον όμιλο που συμμετείχε, τελειώνοντας την διαδικασία αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελική φάση του Ασιατικού Κυπέλλου θα διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ο Χαντί ελπίζει να βρίσκεται σε αυτή την σημαντική διοργάνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα