Μέσι: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι η Αργετινή δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βελτιωθούν αν θέλουν να στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές στη Ρωσία.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολα για μας τα προκριματικά, αλλά είχαμε και κάποιες αναλαμπές στους αγώνες μας. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να γίνουμε
παγκόσμιοι πρωταθλητές. Δεν είμαστε και τόσο πίσω, αλλα αυτή τη στιγμή υπάρχουν και καλύτερες ομάδες, όπως οι Βραζιλία, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία».

Για τους τρεις συνεχόμενους χαμένους τελικούς, του Μουντιαλ του 2014 από τη Γερμανία και του Κόπα Αμέρικα όπου η Αργεντινή ηττήθηκε δις από τη Χιλή:
«Δε σκέφτομαι τους τελικούς που χάσαμε. Πιστεύω ότι έπρεπε να τους κερδίσουμε, παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε τόσο καλά, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας, τόσο στο Μουντιάλ, όσο και στο Κόπα Αμέρικα. Θα πρεπει να τους ξαναδώ για να διαπιστώσω τι πήγε λάθος και χάσαμε, αλλά τώρα πιστευώ ότι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει τουλάχιστον δύο από τους τρεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα