«Θηλιά» η διχόνοια…

Αν δεν έχουν καταλάβει όλοι όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό, σε ποια κατάσταση είναι ο σύλλογος και πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κλαμπ, καλό θα ήταν να το …καταλάβουν άμεσα. Προτού να είναι αργά.

Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρέμεται από μια …κλωστή, η οικονομική «καταιγίδα» χτυπά …αλύπητα την ομάδα, λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα και η διχόνοια στην οικογένεια του Τριφυλλιού, αλλά και οι δημόσιες κόντρες μεταξύ
σπουδαίων ποδοσφαιριστών του παρελθόντος επιδεινώνουν την κατάσταση.

Δεν ξέρω τι μπορεί να χωρίζει τον Βασίλη Κωνσταντίνου με το Μίμη Δομάζο, οι οποίοι έχουν κάνει τη δική τους διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν αφήσει τη «σφραγίδα» τους στον Παναθηναϊκό. Πάντως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσουν τις διαφορές τους – και μάλιστα δημόσια - καθώς ο σύλλογος χρειάζεται στο πλευρό του όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Θα το ξαναγράψω, όσο και αν είναι κουραστικό. Το σενάριο διάλυσης είναι υπαρκτό και σε καμία περίπτωση …κινδυνολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ στην τύχη του, ο κατάλογος των οφειλών μοιάζει …ατελείωτος και καθημερινά εμφανίζονται νέοι οικονομικοί …πονοκέφαλοι. Σημαντικά έσοδα δεν υπάρχουν, οι προθεσμίες πιέζουν ασφυκτικά και απάντηση δεν υπάρχει γι’ αυτόν το γρίφο.

Οι Πράσινοι κάνουν …υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διακανονίσουν όσες οφειλές μπορούν και να δώσουν παράταση ζωής στο σύλλογο, μήπως και γίνει το …θαύμα και βρεθεί χρηματοδότης για να δώσει «ανάσα». Όμως αυτό το …κάτι που όλοι περιμένουν, δεν υπάρχει και αυτός ο «κάποιος θα βρεθεί για να αναλάβει την ομάδα», ακόμα …αναζητείται.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι επιφανείς φίλοι του Τριφυλλιού και ο κόσμος πρέπει να ενωθούν σαν γροθιά, προκειμένου το κλαμπ να επιβιώσει από αυτή τη …φουρτούνα. Αν όλοι μαζί προχωρήσουν και προσπαθήσουν, τότε υπάρχει …ελπίδα. Διαφορετικά, ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί – με μαθηματική ακρίβεια – στην καταστροφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα