Eξτρα security o Oλυμπιακός στα σπίτια των παικτών!

Φόβος και τρόμος των νοτίων προαστίων έχει γίνει η σπείρα που έχει βάλει στον στόχο ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με σκοπό την ληστεία, εισβάλλοντας στις οικίες τους όταν λείπουν.

Το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δείχνουν να έχουν την… τιμητική τους. Δεν είναι μόνο οι Εμενίκε, Οτζίτζα Οφόε και Ελαμπντελαουί, που έπεσαν πρόσφατα θύματα διαρρηκτών, αυτό συνέβη και στον Καρσελά. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (14/11), ο Μαροκινός είχε πέσει θύμα ληστείας στις 30 Οκτωβρίου, την ώρα που βρισκόταν

στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Στο παρελθόν αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις έχουν βρεθεί και οι Μιραλάς, Ντάτολο, Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα, όπως και πέρσι ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Στις 26/03/2010, λίγο μετά τις 23:00, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του Ντάτολο στη Βούλα και με καλάσνικοφ απείλησαν τον ίδιο και τον Ραούλ Μπράβο που ήταν καλεσμένος στην οικία του Αργεντίνου. Οι δύο παίκτες κατάφεραν να διαφύγουν, όμως μέχρι να επιστρέψουν με την αστυνομία, οι διαρρήκτες είχαν φύγει μαζί τη λεία τους (πιστωτικές κάρτες, χρήματα, κοσμήματα και ρούχα).

Την 1η Δεκεμβρίου του 2010, ο Άλμπερτ Ριέρα είχε πέσει θύμα ληστείας και μάλιστα την ώρα που ήταν εντός της οικείας του και κοιμόταν! Ο Ισπανός απολάμβανε μια τριώροφη μεζονέτα στη Βούλα μαζί με τη σύζυγο του και από την διάρρηξη έχασε δύο πολυτελή αυτοκίνητα, περίπου 2.000 λίρες, 800 ευρώ και ένα laptop.

Ο Μιραλάς στις 21/1/2012 είχε αντιληφθεί εγκαίρως την απόπειρα αρπαγής του Audi R8 από το γκαράζ της μεζονέτας που διέμενε στη Βούλα και ανάβοντας τα φώτα τρόμαξε τους επίδοξους ληστές που τράπηκαν σε φυγή.

Στις 28 Νοέμβρη του 2016 και ενώ γυμναζόταν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Τσόρι Ντομίνγκες έπεσε επίσης θύμα ληστείας. Τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βούλα, αφού προηγουμένως απενεργοποίησαν όλα τα συστήματα παρακολούθησης και ασφαλείας, φεύγοντας με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα αξίας και πολλά ακριβά ρούχα.

Φέτος διάρρηξη έγινε στην οικία των Εμενίκε και Καρσελά τον Οκτώβρη, όπως και σε αυτή των Οτζίτζα Οφόε και Ελαμπντελαουί στις 11 Νοέμβρη. Σε αυτό το διάστημα θύματα ληστείας έχουν πέσει με τον ίδιο τρόπο και οι Ντέμης Νικολαΐδης, Σέρχιο Αραούχο.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για μια σπείρα που δρα εις βάρος της συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων, αφού οι διαρρήξεις γίνονται με την ίδια μέθοδο. Και οι έξι που αφορούν ανθρώπους του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει από παραβιασμένα παράθυρα και σε ώρες που οι ένοικοι/ιδιοκτήτες έλειπαν.

Οι αρχές είναι σε συναγερμό, οι περιπολίες έχουν αυξηθεί στα νότια προάστια (ειδικά σε Βούλα – Βουλιαγμένη) και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλιση των πιθανών εισόδων του σπιτιού. Προφανώς και η ιδανική εξέλιξη θα ήταν η άμεση εξάρθρωση της σπείρας από την αστυνομία, όμως μέχρι να γίνει αυτό στον Ολυμπιακό δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

Οι Πειραιώτες θέλουν να αποφύγουν την ψυχολογική φθορά που προκαλούν τέτοια περιστατικά στους παίκτες της ομάδας και να τους βοηθήσουν να νιώθουν ασφαλείς. Έτσι βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τις αρχές, μαθαίνοντας για την πορεία των ερευνών αλλά και την δυνατότητα της όσο καλύτερης αστυνόμευσης στην περιοχή.

Πέρα από αυτό και πάντα σύμφωνα με τον νόμο, οι "ερυθρόλευκοι" μέσω εξασφάλισης των υπηρεσιών εταιρείας security προσπαθούν να προσφέρουν έξτρα φύλαξη στα πέριξ της οικείας των παικτών που διαμένουν στην περίμετρο που συνηθίζει να "χτυπά" η σπείρα.

Η… ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟ, Ο ΚΑΝΑΝΤΙ, ΟΛΑ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ"

Κάπως έτσι αποφεύχθηκε και η διάρρηξη στο σπίτι του Σίλβιο Προτό, όταν λίγες ώρες μετά την ληστεία στην οικεία του Εμάνουελ Εμενίκε, επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο σε αυτή του Βέλγου αλλά η παρουσία δύο ανδρών security έτρεψε σε φυγή τους ληστές. Η έντονη δράση της σπείρας έχει θορυβήσει τους "ερυθρόλευκους", που πέρα από τις ενέργειες που έχουν ήδη προχωρήσει, καθημερινά ψάχνουν τον τρόπο για την καλύτερη δυνατή φύλαξη στα σπίτια των παικτών.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του Νταμίρ Κάναντι (προπονητής του Ατρομήτου) την ώρα που αυτός κοιμόταν, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν θύματα ληστείας έχουν πέσει μεταξύ άλλων και οι Βίκτορ Ιμπάρμπο, Τσέρνο Σάμπα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ολιβιέ Σορλέν, Βασίλης Τσάρτας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Γιώργος Δώνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Μάικλ Εσιέν, Λάμπρος Χούτος.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκλεψαν το σπίτι του Καρσελά στη Βουλιαγμένη!Διαρρήκτες "χτύπησαν" Ντέμη Νικολαΐδη, Οφόε και ΕλαμπντελαουίΘύμα ληστείας στο σπίτι του ο Ντομίνγκες Το σπασμένο τζάμι και η πισίνα του Αραούχο μετά τη διάρρηξη Θύμα διάρρηξης ο Ιμπάρμπο!

The post Eξτρα security o Oλυμπιακός στα σπίτια των παικτών! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα