Τα παρεπόμενα της «ασπρόμαυρης» Οδύσσειας (video)

Αυτό δεν ήταν ταξίδι, ήταν... Οδύσσεια! Μια πραγματική «ασπρόμαυρη» Οδύσσεια! Στις 6:30 τα χαράματα της Τρίτης (14/11) -μόλις και μετά βίας- κατάφερε να φτάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κλαϊπέδα, στη Λιθουανία, εν όψει του αυριανού (15/11) αγώνα με τη Νεπτούνας για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, έπειτα από ταξίδι που διήρκεσε 15 ώρες συνολικά.

Κι αυτό, βεβαίως, είχε τα παρεπόμενά του.

Η ομάδα έμεινε σήμερα
όλη μέρα απροπόνητη, καθότι οι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Έμειναν όλο το βράδυ χωρίς ύπνο, ταξιδεύοντας με λεωφορείο μια διαδρομή τεσσάρων ωρών από τη Ρίγα της Λετονίας στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας, το οποίο ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (13/11) προς Τρίτη (14/11) και τερμάτισε στις 6:30 το χάραμα.

Ο αρχικός προγραμματισμός, ο οποίος έλεγε δύο προπονήσεις στη Λιθουανία, μία το απόγευμα της Τρίτης και μία το πρωί της Τετάρτης (15/11), ανατράπηκε, οπότε αυτό που μένει είναι η αυριανή προπόνηση. Με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, να ελπίζει ότι οι παίκτες θα έχουν ξεπεράσει την ταλαιπωρία που υπέστησαν και θα είναι φρέσκοι αύριο το απόγευμα, στον αγώνα με τη Νεπτούνας, στον οποίο ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο BCL, ώστε να ρεφάρει προηγούμενες απώλειες.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από το μακρύ ταξίδι της «ασπρόμαυρης» αποστολής προς τη Λιθουανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα