Σεμέδο: «Ευλογία να αγωνίζεσαι με Μέσι και Κριστιάνο»

Ο Νέλσον Σεμέδο τόνισε πως είναι χαρούμενος που έχει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συμπαίκτες. Με τον Αργεντινό ο Σεμέδο βρίσκονται στην ίδια ομάδα, ενώ με τον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" του 2017, αγωνίζονται μαζί την εθνική Πορτογαλίας.

«Το να αγωνίζεται με τον Μέσι και τον Κριστιάνο είναι ευλογία. Μόνο εγώ και ο Αντρέ Γκόμες είμαστε οι μόνοι που έχουμε αυτή τη στιγμή το προνόμιο του να μπορούμε να είμαστε συμπαίκτες με τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι φανταστικό το να αγωνίζεσαι μαζί τους», συμπλήρωσε ο Σεμέδο.

Αργότερα σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση του νικητή της Χρυσής Μπάλας για το 2017: «Δεν σκοράρει αρκετά στο πρωτάθλημα, αλλά δίνει ασίστ. Παράλληλα καταφέρνει και σκοράρει στο Champions League. Δεν φταίει εκείνος κατά τη γνώμη μου. Είναι ένα γενικό πρόβλημα της ομάδας και εκείνος τιμωρείται κατά κάποιο τρόπο. Δεν παίρνει πολλές καλές πάσες και γενικότερα η ομάδα του δεν μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Παραμένει όμως ένας μεγάλος παίκτης».

Τέλος, τόνισε το να αγωνίζεσαι και με τους δυο κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι: «Με αυτούς τους δυο είναι εύκολο να παίζεις. Είναι φανταστικοί κάτι που το αποδεικνύουν οι αριθμοί και τα ρεκόρ τους. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους αλλά είναι εξίσου εύκολο το να αγωνιστείς με οποιονδήποτε από αυτούς τους δύο. Τους δίνεις την μπάλα και εκείνοι αποφασίζουν»,πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα